kalau awak suka blog ni , awak like la .. :)

Sunday, 30 October 2011

i wish you were here ..

hye ,, x de keje ,, biasalah ..
lets song with me ... ^_^
nak hilangkan hati yg tengah membara nie ...
sambil melayan feeling .. :))
klu awak pandai hayati lirik nie ,,
lirik nie ade sikit2 tentang kisah kita ...





I can be tough
I can be strong
But with you, it's not like that at all


There's a girl
who gives a shit
behind this wall
You've just walked through it


And I remember, all those crazy things you said
You left them riding through my head
You're always there, you're everywhere
But right now I wish you were here.
All those crazy things we did
Didn't think about it, just went with it
You're always there, you're everywhere
But right now I wish you were here


Damn, Damn, Damn,
What I'd do to have you
here, here, here
I wish you were here.
Damn, Damn, Damn
What I'd do to have you
near, near, near
I wish you were here.


I love the way you are
It's who I am, don't have to try hard
We always say, say like it is
And the truth is that I really miss


All those crazy things you said
You left them riding through my head
You're always there, you're everywhere
But right now I wish you were here.


All those crazy things we did
Didn't think about it, just went with it
You're always there, you're everywhere
But right now I wish you were here


[Chorus:]
Damn, Damn, Damn,
What I'd do to have you
here, here, here
I wish you were here.
Damn, Damn, Damn
What I'd do to have you
near, near, near
I wish you were here.


[Bridge:]
No, I don't wanna let go
I just wanna let you to know
That I never wanna let go


(let go let go let go let go)


No, I don't wanna let go
I just wanna let you to know
That I never wanna let go


(let go let go let go let go let go let go let go)


Damn, Damn, Damn,
What I'd do to have you
here, here, here
I wish you were here (I wish you were)
Damn, Damn, Damn
What I'd do to have you
near, near, near
I wish you were here.


Damn, Damn, Damn,
What I'd do to have you
here, here, here
I wish you were here.
Damn, Damn, Damn
What I'd do to have you
near, near, near
I wish you were here.




♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Aien ! Like Kalau Suka ! ♥

Tom & Jerry boleh hilangkan stress

hye semua ,, askm ... selamat sejahtera ..
hari nie aien nak  cite pasal mcm mne nak kurangkan stress ..
sbb aien pon skrg tengah mngalami keadaan yg sama iaitu stress ....
lets go baby ,,, 

read my blog ...... yeah !!  >.<


antara medium pengurangan atau penyingkiran stress dalam diri ! Yehaa ! '
tontonilah Tom & Jerry , pasti ia akan mengembalikan mood kami yang sedang merudum ke arah yg lebih ceria ..
Aksi kelakar Tom & Jerry yang kejap berkawan baik dan kejap bermusuhan ini memang boleh meledakkan ketawadari yang menontonnya ..
Ada seorang psikiatri dari sebuah  universiti di amerika syarikat  pernah berkata ,, menonton kartun mampu dijadikan terapi bagi stress yang sangat berkesan ..








Jadi jangan lupa jadikan cerita kartun sebagai salah satu program TV kegemaran kamu .. 
♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Aien ! Like Kalau Suka ! ♥

Saturday, 29 October 2011

tolonglah faham .. ini kisah awak ... >.=

29 oktober 2011
---> to mohammad _____ b. ______ ...
--->14 februari 2011 ..
---> 950214017123


 awak , saya nak amik mse dlm 10 minit untuk awak luahkan mse dkt sni n bce bende nie je ..
saye tau , ape yg sye nak smpaikan ni , bagi awk hnya mngarut ,, tapi pada saya tak mengarut langsung pon..  saya try nak sampaikan kat awak dengan berjumpa tetapi masing2 sibok kan .... ,, sye tak tau lagi mcm mne nak smpaikan dgn cara yg btol .. dan sye rse cre nie , je yg terbaik buat sye ,,
saya harap wak faham n awak hayati ape yg sye cuba nak sampaikan kat awak nie ... ..


ok la saya tau awak ni hot , saya mls nak amek mse yg pnjg , sye cuma nak bitau kat awak ,, yg sya mmg suke dgn gmbr awak yg sya pamerkan kat bwh ni ,, tapi sye x berapa minat if awak buat profile picture ...




        maaf gmbr awak sye da pdm ,, bab awak takot org ckp awak nie jahat kan !!!! ye ,, sye simpati kat awak ,, sbb 2 sye pdm gmbr awak ... 2 pon awak x puas ati lagi kan nan sye ....




sbb ape ??????
sbb gmbr nie mengimbas kmbali kngn manis dan duka saya bersama awak ..
ape ??  awak ckp sye nie gile ??? 
terpulang kat awak la nak ckp sye gle ke ape ,, yg pasti ,, sye nak awak tau yg da 1 bulan sye try nak lupakan awak ,, supaya saya x terlalu nk , mghrpkn awak sgt2 .... tapi saya gagal untuk lupakan awak ... maafkan saya ..  saya x tau knape kebal sgt hati saya untuk lupakan awak ..
ye sye tau , awak da  ade gf bru , smpi awak lpe ape yg da berlaku sblom nie kat kte ?? n jnji2 awak kat sye kan ??



awak , klu awak izinkan saye buat permintaan ,, 
perkara pertama yg saya minta ialah ,, saya nak awk yg lme , awk yg first2 sye knal , saya nak awk yg dlu2 rjen tnye khabar sye , yg rjen msg saye , yg rjen lyn saya smpi lewat mlm .. .. saya x nak awk yg bru ... saya benci awk yg baru ,, sbb awk yg baru da bnyk berubah dan saya hampir x knal awk yg baru nie .... x kira la , dari style msg or whatever ..


kedua  ,, klu awak nak tau , sbnrnye dlm blog ni ade serpihan2 kisah awak ...
ye ,, sye tau awak x berapa kenal sye sgt .. untuk pengetahuan awak , saya nie bukan seorang yg mudah lupa pada semua yg tlah berlaku pada diri saya ,, bila saya da percaya org 2 , saya akn jage org 2 ketat2 ...


ketiga ,, klu awak rjen , awak bkak youtube awak dgr kisah "awak dan saya-kawan" ( http://www.youtube.com/watch?v=y1Kg8jCz0cs&feature=feedwll&list=WL ) sbb pada saya , kisah ni lbh kurang apa yg berlaku pada diri kita dulu ,, n  awak dgr lah lgu 
jngn pernah berubah-st12 (http://www.youtube.com/watch?v=7XShS6iLAaE )
 
, pergilah ayu-fabolous cathttp://www.youtube.com/watch?v=xm6YJnByE6c ,
patah sribu-shilahttp://www.youtube.com/watch?v=dkC2x8rx4hA&feature=related ) ,
cinta tak bersyarat-element ( http://www.youtube.com/watch?v=6yteZ5Rzgdg ) ,
kenangan terindah-samsons ( http://www.youtube.com/watch?v=OwCigU3EH8k )
dia-chomel
http://www.youtube.com/watch?v=xHPeZ3Gnkx8 )&
ombak rindu-adira&hafiz http://www.youtube.com/watch?v=XaHPMZcQwiI&feature=related ) dgr lagu ni stiap hari .. khas untuk awak ...


klu awak perasan , setiap kali sya msg awak saya sering gune ayat - " sye bkn nak amik simpati kat awak , sye tau sye nie mngarut " ..
awak tau sbb ape sye suke ckp cam 2 kat awak ???
sbb ; 1) saya takot awak pkir yg bkn2 psal sye ..
       2) saya tau awak sme je ngan laki2 kat luar ,, first2 sye knal awak , sye ingt awak nie lain drpd yg lain ,, tapi ternyata tak .. awk sme je !! 
       3) saya harap satu hari nanti klu kite berjumpa lagi , saya nak tengok awak berubah k ...


sye still save msg2 awak ,, tau x ..
sbb hati sye rse berat nak padam msg2 2 ...
awak pikir2 kan dan renung2 kan lah ye ..  =.= , T-T , :'(


 x pe , klu awak x suke sye mcm nie ... insyaallah , sye ubah perangai sye .. tapi awak kene jnji yg awak akn ubah perangai awak juga k .


kata2 terakhir saya ,, jaga diri awak baik2 k ,, jaga gurlz awak tu dgn baik , jgn sesekali skitkan hati die ..
saya akan doakan kebahagiaan awak didunia dan diakhirat ..

if hati awak terbuka untuk share cite nan sye or bebual nan sye ,,
sye sedia dgr ape yg awak nak sampaikan kat saya tak kira la msg , call or chat ...

klu awak da x sanggup nak msg saya atau da x rela nak tgok sye lagi dlm hidup awak ,,
bitau je kat sye ,, yg awak da x nak kwn saya ..
awak block je fb saya , awak delete je no sye , awk buanglah jauh2 kngn kite dlu2 ,, anggap jela yg sye x pnah wujud dlm hidup awak ..



tapi cuma satu je saya x nak ,,
saya x nak dengar dari mulut sape2 yg awak buat cite pasal sye ,,
x pe , klu awak da x nak kwn nan sye , ckp ...
sye x akan gngu awak lagi..



sye nak awak tau ,, yg sye miss mcm dlu2 ... ........


k bye , askm ...


# life must go on aien ..
   be strong !!

   
♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Aien ! Like Kalau Suka ! ♥

Thursday, 27 October 2011

time for melaka ..

helllooo ,,
im back ..


hari ni aien nak cite pasal destinasi seterusnya lpas PMR ,,
aien baru blek melaka with frens2 aien ...
best ...
3 hari 2 malam...
tido at dream hotel ...


biasalah hotel ,,
mesti korang mcm2 pikirkan ..
aien nan frens2 aien tkot gak la ,,
mlm2 dengar org menjerit la ,,
bunyi org mengilai la ...
lagi best ,, mse bende 2 main bkak tutup lmpu nan kiteorang ....
hahaha ,,
x tau la maybe bende 2 khayalan kiteorang je kot ..


tapi kiteorang buang je perasaan takot tu ,,
sebab kiteorang pkir ,
kiteorang dtg situ just nak happy2 bkannye nak men cite hantu ..
haha





tengoklah muke2 happy kiteorang kat sne ..
rse mcm nak pegi lagi je .....
yg korang x dpt ikot 2 ,,
jgn jealous ea ,,
nti kite pegi sme2 plak ke destinasi yg lain k ...
ngee~
















♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Aien ! Like Kalau Suka ! ♥

Thursday, 20 October 2011

jaga kain kw je la ea !!

hari ni hari kw ,,
x pe ,,
hari lain hari aq plak la pompuan ..



aq x cari pasal ngan kw ,,
yg kw tbe2 nak touch aq pehal ??!!

ape yg kw nak lagi drpada aq ??
x puas lagi ke da  hasut dak2 aq ....
skang kw nak ape pulak ??
jantan ke ???
haha ,,
kw ni buat klakar la plak ...
mcm dak2 kecik la doe ...


klu kw nak ape yg aq ade ckplah wei ,,
jealous ckp jealous ...
x payah nak jaja2 nme org ...



kw ingat aq mnat sgt ke nan dak  2 ??
kw tau ke ape status kiteorang ??
kw x tau kan ??
klu x tau ,,
X PAYAH NAK SIBUK EA ...





JAGA TEPI KAIN ANDA DULU YE ,,
KAIN SAYE BLOM KOYAK LAGI ..
syang awak sikit la ..





♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Aien ! Like Kalau Suka ! ♥

Friday, 14 October 2011

lawatan 'simfoni warna'



after PMR ,,
mcm2 plan kiteorang nak wat ..
first of all ,,
semalam kiteorang ade lawatan at Danga City Mall ...
ada pameran simfoni warna ...
so nice their art ...
i love that !! ..



nah amek gmbr2 ,,
mse kat sne ...
lukisan2 2 lawa x mcm kami ..



























klu nak tau destinasi seterusnya ,,
tgu ye .........

♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Aien ! Like Kalau Suka ! ♥

Monday, 10 October 2011

merdeka !!!!

yeeee ,,
merdeka !!!!!
bebas daripada ancaman buku2 .....

selamat tinggal buku2 PMR ,,
selamat datang buku2 SPM ...

haha ..


hope nanti dpt keputusan yg ,,,
cemerlang , gemilang dan terbilang ...
yea ..



enjoy2 la ,,
apa lagi ...
ske atilah nak on9 24 jam ke ape ..
right ..... 



♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Aien ! Like Kalau Suka ! ♥

Sunday, 2 October 2011

PMR ! PMR ! PMR!

pejam celik ,,
lagi 1 hari nak PMR ,,,


korang2 ,,
aien nak minta maaf if aien ade wat slh ngan korang slama nie ..
doakan aien ley jwb pekse dgn sng n dpat keputusan yg cemerlang ea ...


ya allah ,,
tabahkan lah hamba mu ini untuk jwb periksa PMR ni ....


so ,,,
no fon , no facebook , no blogger , no laptop  & terutama skali no boyz ....
ok ...
wish me luck k ...
sayang korang semua ..  >.<











♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Aien ! Like Kalau Suka ! ♥