kalau awak suka blog ni , awak like la .. :)

Sunday, 21 July 2013

bahagiamu deritaku


Hye Assalamualaikum readers , stalkers and ape2 lahhh yang sewaktu dengannya . haha
so how ? puasa korang ? ada tinggal tak setakat nie ?
and hope korang dalam keadaan sihat2 je kayy . nak raya kan ? kene lah jaga kesihatan okayy .

♪  Tinggalkanku, perlahan-lahan ku terima
Semakin ku sakit, semakin kau bahgia
Mengapakah aku jadi lemah
Sungguh ku tak sangka dia membawa jantungku bersamamu  


back to the topic ...........
bahagiamu deritaku? haa , pernah dengar lagu hafiz AF kan ?
alaa , hafiz awan nano tuuu . haa lagu die lah nie . 
best kan kan kan :')
best sebab apa ? sebab lirik die sama macam life kite right ?
heee , be strong babe ~
 walauapun die bahagia , tak semestinya kebahagiaan si die tu selamanya kan ?
dan adakah kebahagiaan die tu ikhlas ? atau sengaja nak menyakiti hati kita ?
wallahualaammmmm ......
hanya ALLAH sahaja yang berhak mengetahui .
yang kita ni , janganlah sedh sangat sampai mata lebam xD ehemmm .
move onnn ~ i know it's easy to say but hard to do . but you must try it !
sampai bila awak nak macam nie ? sampai bila nak derita ? sampai bila nak lebamkan mata ? sampai bila nak tunggu ?
perjalanan kita masih jauhh . bercinta tu biar pilihan yang akhir-akhir . study first right .
hmmm , jangan risau . Kebahagiaan akan milik kita jugak suatu hari nanti :')




♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Aien ! Like Kalau Suka ! ♥

Wednesday, 10 July 2013

Ramadhan ~




Hye , Assalamualaikum pembaca-pembaca sekalian :3 winduu tak ? hahaha .
 hm , Malam ni bermulalah bulan baru iaitu bulan Ramadhan kan ? Bulan yang membawa seribu rahmat kepada umat Nabi Muhamad s.a.w. Alhamdulillah, syukur kita masih lagi diberi peluang untuk berada di bulan yang mulia ini.
Hari ini juga macam-macam ragam boleh dilihat. Ada yang berazam nak makan puas-puas sebabnya esok dah puasa. Nak sambut puasa katakan tak kurang jugak yang dah bersedia nak sambut raya hehe. Tak ada salahnya kan. Bersiap sedia lebih awal. dah puasa nanti susah nak keluar..penat, letih macam-macam :)
Apapun terserah pada diri sendiri juga kan. Hmmm..malam ni dah mula solat terawih. Walaupun ianya sunat , kite tetap kene tunaikan kay ? harapnya tahun ini dapatlah solat terawih dengan sepenuhnya . Solat-solat juga, niat jangan lupa. kan terlupa niat puasa pula. Ok, jom sesama kita niat yee :*
                                               
                                   

Aien minta halalkan semuanya ya. Semoga ibadat yang dikerjakan mendapat keberkatan dari-Nya nak-nak di bulan Ramadhan nanti ^^v. Inshaa Allah.


♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Aien ! Like Kalau Suka ! ♥