kalau awak suka blog ni , awak like la .. :)

Sunday, 21 July 2013

bahagiamu deritaku


Hye Assalamualaikum readers , stalkers and ape2 lahhh yang sewaktu dengannya . haha
so how ? puasa korang ? ada tinggal tak setakat nie ?
and hope korang dalam keadaan sihat2 je kayy . nak raya kan ? kene lah jaga kesihatan okayy .

♪  Tinggalkanku, perlahan-lahan ku terima
Semakin ku sakit, semakin kau bahgia
Mengapakah aku jadi lemah
Sungguh ku tak sangka dia membawa jantungku bersamamu  


back to the topic ...........
bahagiamu deritaku? haa , pernah dengar lagu hafiz AF kan ?
alaa , hafiz awan nano tuuu . haa lagu die lah nie . 
best kan kan kan :')
best sebab apa ? sebab lirik die sama macam life kite right ?
heee , be strong babe ~
 walauapun die bahagia , tak semestinya kebahagiaan si die tu selamanya kan ?
dan adakah kebahagiaan die tu ikhlas ? atau sengaja nak menyakiti hati kita ?
wallahualaammmmm ......
hanya ALLAH sahaja yang berhak mengetahui .
yang kita ni , janganlah sedh sangat sampai mata lebam xD ehemmm .
move onnn ~ i know it's easy to say but hard to do . but you must try it !
sampai bila awak nak macam nie ? sampai bila nak derita ? sampai bila nak lebamkan mata ? sampai bila nak tunggu ?
perjalanan kita masih jauhh . bercinta tu biar pilihan yang akhir-akhir . study first right .
hmmm , jangan risau . Kebahagiaan akan milik kita jugak suatu hari nanti :')




♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Aien ! Like Kalau Suka ! ♥

No comments:

Post a Comment