kalau awak suka blog ni , awak like la .. :)

Thursday, 16 May 2013

im backkk


hye semua assalamualaikum :)
dah lama kan kita tak berkongsi cerita ?
maaf semua , aien buzy sikit . hm rasenye bukan sikit tapi banyak :3
hehe , maklumlah calon2 SPM kann ?
lagipon sekarang banyak sangat masalah :')
bila dah lama tak berblog rasa macam hmm janggal pulak . walaupun banyak gila nak story -.-
hehe , so how life korang ? okay ? atau still sama ?
hmm aien rasa tak mungkin sama kann , mesti lah korang dah ada perubahan kann :')
hope berubah kearah kebaikan lah ye kawan2 , jangan songsang dah lahh .

hari ahad hari tu (12/05/2013) 
hari ibu kann ? korang bagi hadiah tak ? haaa haaa .
tak kan beli hadiah untuk yang teristimewa sampai ratus2 boleh tapi bagi ibu sendiri sesen pon tak mampu kann .
yang tak mampu tu aien faham , sekadar korang hormat , dengar , doakan ibu korang pon alhamdulillah lah ye .


Setiap insan yang hidup di muka bumi pasti mempunyai ibu. Ibu adalah insan yang mengandungkan kita dan melahirkan serta membesarkan kita menjadi insan sempurna.
ibu kita menyusukan kita pula dengan penuh kasih sayang, membesarkan, mendodoikan dan menjaga anak-anak dengan sepenuh jiwa raga.Keseluruhan hidup insan akan sentiasa melibatkan ibunya. Tidak pernah putus belas kasih, sayang dan sumbangan ibu kepada anaknya sejak sebelum lahir sehingga mencecah usia insan itu pada hari ini.





♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Aien ! Like Kalau Suka ! ♥