kalau awak suka blog ni , awak like la .. :)

Friday, 29 June 2012

semangat untuk berlari :*


assalamualaikum dan hye hye hye ^^ .. hihi
sekarang musim sukan kan kan ??
pehh , wa masuk 4x400 m nan 800 m beb --'
acare tu baru je aien lepas tadi , pehh penat wuu .
tapi yang peliknya , org lari sakit kaki tapi aien sakit tangan .. hmm . aien lari gune tangan agaknye .. hahaha

kite kite , ade penyorak mase lari tuhh ><
nak tau tak sape ?? pakwe baru kite tw ;) be jealous please .. hehe
hmm , tambah bersemangat la kan kite nak larii ..

hmm , alhamdulillah kite da dapat lupekan ex kite yang PB tu :') dan aien rase aien da buat keputusan yang terbaik untuk hubungan yang baru..
walaupun sejak baru2 nie aien dengan boyf yang baru nie asyik gadoh , tapi member masing2 tetap support kitorang untuk teruskan hubungan .. and insyaallah klu ade jodoh aien kekal dengan yang baru nie ..
doa2 kan k ?? 

MUHD NOR FIRDAUS i love you :* thanks sebab berjaya curi hati AIEN ZIEHA and faham ayang selama nie .. hope kite kekal k .. aminnn



♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Aien ! Like Kalau Suka ! ♥

Monday, 25 June 2012

MR A is ........


hye semua and assalamualaikum , 
korang buat ape je sekarang nie ?? da lame x dengar cite kann ??
ehh , korang rindu aien ?? hew hew .. perasan jap >< .
mane aien pegii ?? macam biase lorh .. alasan yang same .. buzy k buzy :3 hahaha ..
da bulan 6 da kan ??? ehh ehh , jangan tanye aien , mane bie kite :') ..
kite da tukar bie tw .. hehe ... bole pulak kann cam gitu ..
mesti korang nak tau bie yang MR A selama aien cite nie , sape name sebenar die kann ??
memandangkan aien da x de pape ngan die lagi.. aien bagitau la name die , name die kan name die , name die MUHAMMAD AFIQ BIN DAUD :/

hmm , k kite da malas nak pikir pasal die lagi ..
sebab da 2 kali die buat aien patah seribu :'/ ..
serious , die memang PB . k malas nak bagitau ape die ..
pandai2 la korang tanye jiran sebelah ke ape ke ..
die da ade makwe baru , k aien hope die bahagia :)

k aien doakan diorang bahagia , tapi kenape tibe2 satu hari tu makwe die tweet pasal aien . then die ckp aien kejar hot ??? what the **** ??!!!
ehh , cukup baik aq x kcu hubungan korang tau , err , nie yang nak marah nie ..
tapi sebaik family , kawan2 and pakwe baru bagi semangat baru untuk aien dan untuk bersabar :* k sayang korang semua ..
owh yang bace nie ?? aien pon syang jugak la :* mwehehe ..

hmm , sebenarnye bengang jugak la bile time terserempak dengan si PB ( afiq ) dekat sek nie ..
tapi nak wat acano ?? x kan nak pindah sek pon kann ?? haha , yang mampu . buat2 x nampak je la bile ter face to face dengan die --' .. and untuk pengetahuan korang , hmm , jap ea nak gosip jap ...
die nie dengan member2 die sekarang macam bajet good2 jer :3 hahaha .. geli doehh dengan sikap korangg sekarang .. jangan nak bangge sangat ea .. mentang2 la senior .. grrr .. geli doehhh ..



♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Aien ! Like Kalau Suka ! ♥