kalau awak suka blog ni , awak like la .. :)

Friday, 21 December 2012

saya sayang awak tapiiii :') hmm


hye assalamualaikum , i'm back againnn .
dan hari ni saya nak cerita pasal cerita sedihh 
huwaaaa , nangis la sikit . hmm

Tempoh perkenalan kita terlalu panjang hampir 10 tahun . Tapi , tempoh perhubungan kita terlalu singkat . Kan awak kan ? Kadangkadang , pada diri kita masingmasing , kita dah ckup kenal antara satu sama lain . Mana tidaknya , kita sering kali digelar PASANGAN BAHAGIA , SWEET LAH KONON . Itu secara zahir yang mereka perhatikan . Tapi , secara batinnya ? Hmmm . Hanya kita BERDUA tahu . Kan ? Awak perasan tak , saat kita indah bercinta .. Manisnyaa setiap baris ayat yang keluar dari mulut kita kannn ? Biasalah . Tengah sayang kan . Tapi , bila gaduh , ayatnyaa dikeluarkan tanpa sedar . Memang pedas . Malahan BERBISA . Bila terkena sengatan itu , hampir membunuh jiwa .


Awak , sekarang bukan niat saya untuk mengungkit segala bagai yang pernah terjadi dalam perhubungan kita . Tapi , message yang awak bagi tu untuk saya cukup menyakitkan hati . Tapi , terima kasih kerana akhirnya awak jujur dengan saya . Sepanjang perhubungan kita , maafkan saya sebab banyak menyusahkan awak . Bukan itu niat saya . Dalam message awak , awak ada tulis yang awak buat semua itu sebab sayang . Kalau awak sayang , kenapa mesti tinggalkan saya :'( ? Awak , saya nak sangat tanya kat awak ... Mampukah seseorang itu ukur atau tunjuk kasih sayangnya terhadap seseorang dengan menggunakan wang ringgit ? Jika ada , awak .. Sejujurnya , saya tidak pernah pandang wang ringgit serta harta benda awak . Awak , saya sayang awak , cintakan awak seikhlas hati saya . Saya sikit pun tak pandang wang ringgit awak serta harta awak . Kalaulah saya pandang wang ringgit atau harta benda , sejujurnya , dah lama saya tinggalkan awak . Tapi , saya masih sayang dan cintakan awak saampai sekarang .

21/12/2012
k that is bad date for mee ! yess for me !
dulu  afiq tinggalkan saya , fara tinggalkan saya , and now awak ponn biee ?
hmm , kenapa ??
lepas awak bagitau pasal tu semalam , saya terus tak tido .
pagi tu , hanya ditemani dengan air mata dan teddy yang awak bagi ,
saya peluk die kuat2 sebab saya tau , saya tak kan jumpa teddy tu lagi lepas nie :'(
saya tak tau kenapa , bila awak cakap suruh tinggalkan awak time tuu .
saya berat sangat nak lepaskan awakk .
hmm , maybe betol2 saya dahh sayang awakk .

awak kata awak sayang saya , tapi kenapa baru kene ujian dengan allah sikit awak dah give up ???
kenapa saya kuat ? awak tak ? awak tu lelaki --' sebenarnye ni lah masa untuk awak buktikan janji2 awak yang awak takkan tinggalkan saya , yang awak akan jaga sayaa sampai bila2 :')
hmm , ataupun tu semua janji palsu awak ? alasan awak supaya saya tak kecewa ?
awak memang dah ada permpuan lain ke ? tapi kenapa tak pernah nak jujur ? saya ada hak ! saya ada hak untuk tau semua nieee :'/ hmm, sesungguhnya allah je tau yang betapa seksanya saya rasa semua nie .

Saya tahu , saya pun pernah buat salah . Sering lukakan hati awak kannn . Sebab saya suka berkawan dengan lelaki . Sejujurnya , saya tetap sayangkan awak . :( Dahh lah awak . Saya mungkin bukan yang terbaik yang awak nak kann . Saya akan hilang dari hidup awak . :(
saya minta maaf kalau sebelom nie awak terasa hati dengan sikap saya . 
walaupun kadang2 awak pernah nampak saya text aloi , zul semua . tapi ape2pon awak TETAP dalam hati sayaa !
sya buat mcm tu semua ada sebab awak , bukan suka2 :'(

and one more thing , sebenarnye saya lain masa dekat tesco tu sebab saya nampak awak text dengan someonee :'/ k masa tu saya dah pasrah gilaa . siapa yang awak message ? kenapa tak bagi baca kalau tu semua kawan ? hmm , awak cakap saya nie lain ? awak tak sampai hati nak text and call saya sebab awak kecewa dengan sikap saya ? awak tau tak saya lain kenapa ? sebab apa ?! saya lain sebab sejak awak dah jarang text saya , call saya . dalam hati saya cuma ingat yang awak dah ada yang lain :'/ awak pernah tau kenapa saya pikir macam nie ? SEBAB SEBAB  SEBAB SAYA SAYANG AWAK !! SAYA TAK NAK KEHILANGAN AWAK ! KAN KITA DAH  PERNAH JANJII DULU :')

hmm , awakk , kalau tak keberatan rajin2 lah awak melawat saya k ?
walaupun kita hanya kawan , sebab family saya tak tau yang kite dah tak de pape .
saya tak sampai hati nak cerita dekat diorang , sebab saya tak nak diorang tak percaya awak lagi .
bila ibu tanye , selalu saya cakap awak kerja :')
awakk , sumpahhh !
saya berat sangat nak lepaskan awak

Awak , maafkan saya sekali lagi sebab banyak menyusahkan awak sepanjang tempoh perhubungan kita . Maafkan saya sebab saya awak terjebak dengan benda yang tak berfaedah . Maafkan saya sebab tak mampu jadi yang sempurna untuk awak . Kalau masih ada peluang untuk kita bersama lagi , saya janji saya takkan susahkan awak dahh , saya janji takkan sakitkan hati awakk :') so , Awak jangan risau lagi okayy . Tapi , kalau tiada lagi peluang , saya harap awak bahagia dengan life awak . Dan kalau awak jumpa pengganti saya di hati awak , terima dia . Sayangi dia . Jangan pernah berkasar . Jaga hati dia . Jangan risau , awak tetap dalam hati saya . Sampai bilabila . dan lepas nie henfon saya mulai sunyi :'/ tiada text dari awak . cuma mengharapkan dari maxis dan keluarga . tapi saya harap sangat2 yang awak selalu disamping saya walaupun hanya kawan . kalau awak free , text lah saya okayy ? saya tunggu :'/ hmmm



awak , untuk beberapa kalinya saya ulang lagi sekali yang SAYA SAYANG AWAK SANGAT2 ADI AMIRUL MAHADI :* YEE TERAMAT SAYANGG :'( . hmm , Ikhlas dari hati sayaaaaaaaaaaaaa . :(




♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Aien ! Like Kalau Suka ! ♥

Wednesday, 19 December 2012

tanpa merekaa


hye assalamualikum everyonee !
hmm , cuti nie teramatlah bosan k :/
masing2 semua buzy dengan kerja lah ape lahh, ain sengsorang kat rumahh :')
kesian kannnn . 
hmm , kalau kawan ? semua pon dah hilang .

Semua orang didunia ada sahabat dengan kekasih kan ? mustahil kita tidak ada sahabat walaupun seorang . Apa makna sahabat ? Bagi saya , sahabat merupakan antara orang yang paling dekat di hati kita . Apa makna kekasih ? mestilah orang yang paling kita sayang dan cinta kan ?

tapi sekarang baru saya sedar , siapa yang betol2 caring pasal saya . siapa yang sayang saya , siapa yang patot digelar sahabat sebenarnye :/
hmm , tak semua boleh faham perasaan kite kan ? dan tak semua yang ada di samping kite time kite susah dan senang .
saya rindu sayang saya , saya rindu semuanyaaaa .
saya rindu ady , saya rindu afiq , saya rindu fara , annur , ira , ayun , nadia , paan semua lahh . 
saya rindu saya rindu , kenangan kite same2 .
time ain sakit , time ain mahukan kasih sayang korang ,  kenapa korang tak pernah ada disamping ain ?
kenapa kenapa ?
tau takk ! time tu ain perlukan korang ! ain perlukan orang yang ain sayang ! ain perlukan semangat dari korang !
tapi .........
hmm , mungkin ain tersalah nilai korang :')
ataupun mungkin ain ada buat salah dengan korang sampai korang layan ain macam nie .
Sememangnya tiada siapa yang ingin sahabat mahupun kekasih yang akan melukai dirinya sendiri malah menikam dirinya dari belakang .


 

♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Aien ! Like Kalau Suka ! ♥

Monday, 17 December 2012

monthsary for 4 month but :')


hello and assalamualaikum :')
todaay is 17/12/12 rightt ?
tarikh nieeeeeeeee !
hmm , tarikh monthsary kitorang yang ke 4 sebenarnye -.-
hari nie die ajak pergy desaru , hmm maybe ada suprise .
tapi ain tak boleh pergi dan ain rela tak nak pergi sebab ain tak sedia nak jumpa dia :/
nak tau sebab apa ?
sebab dia dah lain sangat , hmm tersangat lain :')
cara dia layan ain , tak sama macam dulu .
dia dah tak rajin text ain , call ain macam dulu .

maybe die betol2 dah jumpa pengganti ain kot -.- hmm , ye lahh ain kan selalu sakitkan hati die ain selalu menyusah kan die , ye ain tau ain jahat k jahat sangat !
tepat pukul 12 malam tadi , ain text die , ain luahkan semua2 nyaa sebab ain sayang die , ain tak nak hilang die lagi , tapi ain tau . panjang lebar mana pon die tetap tak kan balas text ain :/ maybe die dah betol2 benci ain .
hm , tetiba 12 minit ago *text masuk
k happy gila die reply text , fuhhhh akhirnyaa ~
tapi tiba2 ..................
hmm , dia cuma balas " saya buat semua nie ada sebab , saya tak layan awak macam dulu ada sebab , awak je tak pernah tau , suka sgt tuduh saya bukan2 "
then ain reply lah " kenapa nie ? cuba cakap sebab apa "
1 hour ago ,
4 hour ago ,
sampai sekarang die tak reply text tuu :'/
hmm , k nampak tak dekat situ yang die memang dah tak perlukan ain lagi ?????
ain tak tau apa salah ain , ain tak tau kenapa tibe2 die cakap macam tuu :'/
sebelom nie die tak macam nie ponn !

hmm , yang aku mampu berdoa , berdoa dan berdoa supaya allah buka hati die untuk terima aku dengan seadanya . dan aku perlu kuat untuk terima segala dugaan2 niee :/

♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Aien ! Like Kalau Suka ! ♥

Saturday, 1 December 2012

today is my birthday !


heyyy ! assalamualaikum ;)
"Standing in front of you, saying I'm sorry for that night
And I go back to December all the time
It turns out freedom ain't nothing but missing you
Wishing I'd realized what I had when you were mine
I go back to December, turn around and make it alright
I go back to December all the time"

haha k sengau kann -.-
hmm , kejap je kan dah bulan december ?
lepas nie dah masuk tahun baru pulak .
sekolah pon dah dekat , OHMYY tahun depan wa senior beb !
haha , siaplah budak2 junior semua , kene buli je lahh , hehe

ehem ehem , 
hari nie birthday kite jugak ahh :/ tak de sape ingat ke ? hehe
happy birthday to me ! 
happy birthday to me ! 
happy birthday to aien zieha ! 
happy birthday to me ! 
yeyyyyyy ! haha .
aien harap , semoga panjang umur and dimurahkan rezeki . semoga tahun hadapan aien boleh buat yang terbaik dalam SPM ;) and aien hope happy2 selalu .





♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Aien ! Like Kalau Suka ! ♥


heyyy ! assalamualaikum ;)


♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Aien ! Like Kalau Suka ! ♥

Friday, 16 November 2012

cuti lah kawannn :)

hye assalamualaikum :)
ehemmm , cuti sekolah dah datang wuiii .
apa lagii , pegy lah cari kerja wuii .
hehe .

aien tak boleh cari kerja sebab aien anak mak -.- 
kena jage kulit kann -.- ehhh ?
haha . 
kepada student2 yang amek SPM tu , akak2 abang2 semua good luck yee :* jangan nak online sangat , study okayyy !

next year , saye pulak berada dekat tempat korang .. 
hmm , macam mane lah ekk . mesti susah kann :/
ape2 ponn , kite kene berusaha kan kan kann ??



♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Aien ! Like Kalau Suka ! ♥

Thursday, 11 October 2012

percaya pada takdir :')


hye semua dan assalamulaikum .
wuuu ~ im not feeling well right now :') asyik demam jerr .
hmm , sadlife kann . hehe

yee , back to the topic ...
percaya tak pada takdir ??
hmm , hari sabtu yg lepas , makngah aien PN MAZNAH
dan jugak  kawan ayah ain iaitu ayah kepada nurul ain khadijah EN HJ NASURUDIN telah kembali ke rahmatullah :(
semoga rohnya dicucuri rahmat ~ ALFATIHAH ~

hmm , and one more thing ,
korang percaya tak , klu orang yang dah lama korang tak jumpa atau tak bertegur .
tibe2 datang balek ? and yang paling bestnye ialah die ckp kat korang yang die sayangkan korang and die nak jage korang sampai akhir hayat ....
mesti lah korang rasa macam fly in the sky kan ? haha .
cuma allah je tau , betapa gembira yang tak terkata kann ? lagi2 bile die ckp yang die dah berubah :') OHMYYYYY , betol ke semua nie ?
adakah mimpi ?
ataupunnn hanya mainan dunia --'
aien harap die betol2 dah berubah :') and ape yang die pernah buat dulu dekat aien semua tuh tak akan terjadi balek .
hmm , apa2 pon keputusan kita , tu lah yang terbaik bagi kita kann ?
dan apa yang baik dan buruk mesti allah dah tetapkan dan adilkan untuk semuanya :') hmm
apa yang kita mampu , cuma berdoa untuk kebahagiaan kita dan si dia :)



♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Aien ! Like Kalau Suka ! ♥

Thursday, 20 September 2012

semua akan pergi ~

Korang mesti takut kan tengok title nie ,
Setiap yang hidup akan mati
begitu juga aku
sebenarnya secara official nye
aku mengaku di sini
AKU TAKUT !
Takut akan mati ..
Sebab nya
 - Aku xsanggup tinggalkan orang yang aku sayang
, macam mana mereka nanti tanpa aku . rindu kah mereka pada aku . siapakah mahu menolong mereka jika tiada ku .. siapa kah insan ini , sudah tentu paling utama ibu bapa ku , adik-adik ku , serta kekasihku dan juga sahabat ku .Tidak ku sanggup melihat mereka meratapi pemergianku .Tapi aku tiada alasan untuk tidak berbuat begitu kerna mati itu adalah pasti
- Aku  mengaku juga aku masih lagi mengabaikan perkara wajib dari Allah S,W.T iaitu Tuhan ku dan bagaimana dengan seksaan yang akan ku terima nanti . Adakah ianya sakit . Sudah tentu , kerna smuanya tertulis di dalam kitab agamaku . Sesuungguhnya aku manusia yang lalai akan perintah Islamku serta mengetepikan ajakan Rasulullah untuk menunaikan kewajipan . Mohon ampun dosa ku Ya Allah Yang Maha Mengampuni..

Sesungguhnya nyawa ku ini di atas tuhan untuk menentukan berapa lama hayatnya
Post ini bukanlah untuk menakutkan sesiapa . Tapi pada diri ku inilah kehidupan . 
Yang Hidup Pasti Mati

* Ya Tuhan ku , kau bukalah pintu taubat kepada ku agar aku lurus ke jalan mu Ya Allah . Ampunkalah dosaku serta dosa ibu bapa ku . Lindungi lah mereka sekiranya aku pergi dulu sebelum mereka . Panjangkanlah umur ku serta limpahkan lah rezeki kepada ku serta keluarga ku dan sahabat sahabat ku . aminn




♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Aien ! Like Kalau Suka ! ♥

Thursday, 16 August 2012

3 hari lagi nak raya :)


hye semua , assalamualaikum ..
 how are you ??
jage kesihatan baik2 k ? dah nak raya dah nie , lagi 3 hari jer ..
sabar ehhh , kuatkan semangat .. hehe

soo , how ? 
dah prepare untuk raya ?
baju dah beli ? seluar ? kasut ? handbag bagai ?
haha , alhamdulillah aien semua dah beli , kecuali satu jer :/
nak tau ape ? nak tau ke tak nie ?
hmm , pakwe raya jer tak doo :'/ mwehehe
past sini satu tau ..


selamat hari raya aidilfitri semua , maaf zahir batin :')
halalkan makan minum aien and maafkan segala tutur kata yg x beberapa nak sopan dalam blog aien nie .
nak duet raye ?? datang ahh umah .. ehh , aien punye duet raye pon jgn lupe tauuu ><
btw , yg kat atas tu bukan pic tahun nie tau but tahun lepas punye :*
reupload jer ;) hew hew


♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Aien ! Like Kalau Suka ! ♥

Saturday, 4 August 2012

buka dgn kengkawan ^^


hye semua , assalamualaikum ;)
hye august , bubye julai >< hehe
yeyeyyy , dah nak raye .. eh ehh , exam first k :3

hmmm , awokkk semuaa . kita nak boyfriend satu bolehh ? 
kite dah putus dengan mokk :'/ hmm , die die .. hmm , ntahlah kenape putus -.- 
sooo , kite single ahhh sekarang nie , bosan k bosan -.-
mungkin dia dah ade pengganti , taapi aiennn ??? hmm , sadlife :/

ehh ehhh , nak tau takk . tadi kan kitorang buka same2 ..
haha , walaupun kitorng satu sek tapi rase macam dah lame tak jumpa , masing2 x benti nak cite ..
btw thanks to syuhada bukhari n bf die farid , annur and fara :* serious awesome gila dengan korangg .
and kita nak mention jugak dekat abang yang tolong hantar kite balek tuhh kann , ehem thanks awakk :* 
hahaha

haa , alang2 cite pasal die nie kann , kite nak minta maaf kat die sebab die terase dengan post2 kat blog kite nie .. hmm , soryyy awokkk :/ kite x de niat pon nak saketkan hati awak , cuma kite mase tu tgh frust pasal awokk ..
act kan , tadi sebenarnye tibe2 kite rase debar2 nak jumpa awak , hmm kite pon x tau kenape dan kenape dan mengapa O.o haishh

k lah , kite pon x nak bebual pepanjangg . 
takot korang bosan pulak kann ? k lahh . bubye awak awak semua .. selamat berpuasa dan bersahur :*
assalamualaikum ..



♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Aien ! Like Kalau Suka ! ♥

Saturday, 21 July 2012

selamat berpuasa :)


hye hye hye . assalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuhh :)
hehe , salam ramadhan semua ...
soo , acano first day ramadhan korang ?? ada baik ?
haha

hope kite same2 jangan tinggalkan puasa dan solat terawih kali nie kann ..
and lagi satu , jangan korang dah beriya wish kat semua org 'selamat berpuasa' tapi korang yg x puase , bukan sebab ape , cuma x bangun sahur .. haa , yang tu trok , x mao k :)

puase nie bukan menghalang kite daripada makn dan minum jer , tapi halang kite dari mengawal nafsu2 semua nie .. 
syaitan kan dah kene ikat , soo kalau ade yang buat jahat jugak tuhh . maknenye korang lah yg setan kat situ :3 hehehe ..
tengok macam aien , sepanjang bulan puase nie tak boleh jumpa abe mok kite , x boleh text die , boleh pon malam dlm pukul 10 sampai 11 >< kesian kan kitee :'/ semua ape yang kite buat , semua kene puase .. hmm nak buat macam mane sabar je lahh :/

ape2 pon , sekali lagi aien nak ucapkan ♥ selamat menyambut bulan ramadhan al-mubarak dan selamat berpuasa semua ♥



♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Aien ! Like Kalau Suka ! ♥

Thursday, 19 July 2012

2 month with him ♥


19/07/2012 ???
hmm , kenape kenape ? haha
sebelum tuh , hye and assalamualaikum ^^v hello everybodyy ..
haa , sebenarnye tak de pape pon dengan tarikh tu ..
ehh , chop ade lah ..
anniversary kite dengan husband kite ;) hehe ..
alhamdulillah , 2 month already 
k thanks sekali lagi dekat die , sebab die berani curi hati kite yang first2 dulu dh terkunci sebab si PB tuhhh :') .
ape2 pon , tak nak happy sangat , sebab takot harapan yang nie hancur berkecai macam dulu >< 

nak tengok tak yang mane satu sebenarnye  yang kite sayang sangat tuh ?? x payah lahh , die x hensem macam pakwe korang ponn :p tapi hati die hensem tau ;) hew hew .. nah amek la , tengok puas2 .. jangan download k ^^ . byeee



mase first time date , thats why blur2 sket >< hehe




 

♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Aien ! Like Kalau Suka ! ♥

Wednesday, 11 July 2012

story of july


hye and assalamualaikum ..
apa khabar ?? sehat ??
hehe , alhamdulillah aien pon sehat jugak ;)
and sekarang nie aien dah x lah bz sangat , sebab aktiviti2 kat sekolah dah x banyak ..
cume aien bz dengan jualan kat sekolah jer ..

hmm , 10 hari lagi nak puasa kann ?
haa , yang perempuan2 niehh , da ganti puasa ke belumm ?
cepatlah2 ganti yer , nanti banyak pulak korang yang nak kene tanggung ^^
aiennn ? aien mestilah dah ganti .. and dah x sabar nak raya sebenarnye >< hew hew ..

sebenarnye . aien rindu bestie aien , fara :/
die balek pahang sebab ade urusan family ..
dah tinggal aien sorang2 , eh chopp  . tak jugak , aien ade kawan2 yg lain , ibu ayah , and yang penting kite ade MOK :* hehe .

ehem ehem , cakap pasal mok nie kann . hari tuh kan , die kan , datang sini kan bawak topup dengan coklat kann , time hujan kann .. haha *bape banyak -kan2 la kan*
so sweett sayang , kesian bie kan datang sini tengah2 hujan .. sebaik tak demam , tu lah degil sangat suruh duduk umah x nak , merayap sampai sini jugak yang die nakk :3 .. eh , ape la aien nie kan . patotnye untung dapat pakwe macam tuhh .. err . mengade pulakk .

dan sekarang awak buat saya bertambah2 sayang dan mengharapkan kat awak tau tak ??
hmm :'/ tapi saye hope awak tak macam ex2 saye yang dulu k ? klu ade jodoh , insyaallah kite kekal bie :*
i love u more more and more capital MNF :*







♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Aien ! Like Kalau Suka ! ♥

Friday, 29 June 2012

semangat untuk berlari :*


assalamualaikum dan hye hye hye ^^ .. hihi
sekarang musim sukan kan kan ??
pehh , wa masuk 4x400 m nan 800 m beb --'
acare tu baru je aien lepas tadi , pehh penat wuu .
tapi yang peliknya , org lari sakit kaki tapi aien sakit tangan .. hmm . aien lari gune tangan agaknye .. hahaha

kite kite , ade penyorak mase lari tuhh ><
nak tau tak sape ?? pakwe baru kite tw ;) be jealous please .. hehe
hmm , tambah bersemangat la kan kite nak larii ..

hmm , alhamdulillah kite da dapat lupekan ex kite yang PB tu :') dan aien rase aien da buat keputusan yang terbaik untuk hubungan yang baru..
walaupun sejak baru2 nie aien dengan boyf yang baru nie asyik gadoh , tapi member masing2 tetap support kitorang untuk teruskan hubungan .. and insyaallah klu ade jodoh aien kekal dengan yang baru nie ..
doa2 kan k ?? 

MUHD NOR FIRDAUS i love you :* thanks sebab berjaya curi hati AIEN ZIEHA and faham ayang selama nie .. hope kite kekal k .. aminnn



♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Aien ! Like Kalau Suka ! ♥

Monday, 25 June 2012

MR A is ........


hye semua and assalamualaikum , 
korang buat ape je sekarang nie ?? da lame x dengar cite kann ??
ehh , korang rindu aien ?? hew hew .. perasan jap >< .
mane aien pegii ?? macam biase lorh .. alasan yang same .. buzy k buzy :3 hahaha ..
da bulan 6 da kan ??? ehh ehh , jangan tanye aien , mane bie kite :') ..
kite da tukar bie tw .. hehe ... bole pulak kann cam gitu ..
mesti korang nak tau bie yang MR A selama aien cite nie , sape name sebenar die kann ??
memandangkan aien da x de pape ngan die lagi.. aien bagitau la name die , name die kan name die , name die MUHAMMAD AFIQ BIN DAUD :/

hmm , k kite da malas nak pikir pasal die lagi ..
sebab da 2 kali die buat aien patah seribu :'/ ..
serious , die memang PB . k malas nak bagitau ape die ..
pandai2 la korang tanye jiran sebelah ke ape ke ..
die da ade makwe baru , k aien hope die bahagia :)

k aien doakan diorang bahagia , tapi kenape tibe2 satu hari tu makwe die tweet pasal aien . then die ckp aien kejar hot ??? what the **** ??!!!
ehh , cukup baik aq x kcu hubungan korang tau , err , nie yang nak marah nie ..
tapi sebaik family , kawan2 and pakwe baru bagi semangat baru untuk aien dan untuk bersabar :* k sayang korang semua ..
owh yang bace nie ?? aien pon syang jugak la :* mwehehe ..

hmm , sebenarnye bengang jugak la bile time terserempak dengan si PB ( afiq ) dekat sek nie ..
tapi nak wat acano ?? x kan nak pindah sek pon kann ?? haha , yang mampu . buat2 x nampak je la bile ter face to face dengan die --' .. and untuk pengetahuan korang , hmm , jap ea nak gosip jap ...
die nie dengan member2 die sekarang macam bajet good2 jer :3 hahaha .. geli doehh dengan sikap korangg sekarang .. jangan nak bangge sangat ea .. mentang2 la senior .. grrr .. geli doehhh ..



♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Aien ! Like Kalau Suka ! ♥

Tuesday, 22 May 2012

last week exam ^^




hye dan assalamualaikum ..
alhamdulillah , esok last paper iaitu ekonomi asas :')
 takut k takut ..
minta2 la semua paper yang aku da jawab tu , dapat keputusan yang cemerlang ..
aminnnnnn ><

hmm , minggu nie last sekolah right ??
yeyyyy , tak best :/
kite tak dapat jumpe husband kite :/
nak jumpe ?? ntah bole ke tidak .. die tu da la anak mak , susah nak keluar rumah .. mengalahkan anak dara . :3
tak pe la , mak die sayang die .. habis aku ?? haha JOKE ..

ape perancangan korang ?? nak hang ?? jangan lah lupe call aku .. nak ikott .
haha , inbox la no korang kat pesbuk ke twitter ke ape ke ..
tak kire , nak ikot jugak , nak ikot jugak .. mwehehe ;)

ape2 pun , doakan aku punye result cemerlang k ^^ .. haha aku nie mengalahkan budak SPM kan .. hmm , abaikan :) 
k bubye semua , jumpe lagi nanti di new post oke :*







♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Aien ! Like Kalau Suka ! ♥

Thursday, 3 May 2012

bulan yang baru -.-




hye semua pembaca2 and assalamualaikum :)
buat ape tuhh ?? mestilah tengah membace kan kan ?? errrr .. haha
pejam celik pejam celik da bulan mei da :3 selamat datang mei bye bye april ^^
cepatnye ,, and dah lame aien tak update blog kan ?? 
rindu tak rindu tak ?? hew hew

seriously tahun nie , aien busy gile dengan macam2 aktiviti ...
dengan pertandingan kawadnyelah , dengan pertandingan zapin nye lah , dengan kursus nie lah tu lah .. haishh , mengalahkan perdana menteri pulak -.- haha
sekarang nie , tengah minggu exam pertengahan tahun ..
tak nak pecah pulak kepala otak , da la sebulan x masuk kelas .. pecah kepala otak odenn -.- 

da lah , daripada membel kat sini baik pi study kan kan ??
eh eh , sebelum nak say godbye tu , tau tak tau tak tau tak ???
kite kan da getback baalik dengan MR MA tuuu -.- oke tak de bende lain da , kite sayang die ketat ketat :* 
k bye bye ..





♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Aien ! Like Kalau Suka ! ♥

Tuesday, 20 March 2012

jealous doesn't mean that i do not trust you , but i'm only afraid of losing you ♥


hye hye ,
hmm , sob sob T.T
orang kate cemburu tu tanda sayang ?? betol ker ??
k fine , memang betol pon kan kan ??
seriously , aien jealous tengok die dengan orang lain :(
rase cam nak melalak jer , mase tuh ...
kenape , kenape dan mengapakah ??
aishh :3 maybe aien sayang die lagi ..
arghhh !!! tolong lah ...
hari tu die kate " i love you and i want you back " ..
but , but , but , but ...
aien jual mahal ><
seriously , aien pon love you and i want you back too MR MA 
sejak you cakap macam tu kan , i da mule start sayang you blek :')
haa , acano nie ??
aien takot , aien start blek mengharap kat die ..
dalam mase yang same aien x nak kehilangan die jugak.. sbb aien rase , dielah yang terbaik untuk aien ..
hmmpphhh +.+ masalah , masalah ..
# I MISS U AND I NEED YOU IN MY LIFE BACK MR MABD  




♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Aien ! Like Kalau Suka ! ♥

Sunday, 18 March 2012

back to school


hye and assalamualaikum =)
yeyey , esok da sekolah ..
k fine buhsan =(
eh , hari tu bukan aien ke yang excited nak sekolah ??
memang la , tapi disebabkan keje sekolah x siap , so malas nak pegi sekolah . hehe ><
minta-minta la esok perhimpunan lame2 bole buat keje sek kan kan ??
da da , x nak update panjang  .. nak gie gosok baju and prepare for school tomorrow .. k bye =*




♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Aien ! Like Kalau Suka ! ♥

Saturday, 10 March 2012

happy school holiday


hye semua and assalamualaikum ..
eh eh , jawab la salam tu dulu , kan jawab salam tu wajib =)

yeyey ,, cuti sekolah kini kembali >.<
haha , nampaknya ramai la yang on9 kan ??
oke u all's .. ape2 pon  HAPPY SCHOOL HOLIDAY yer ..
korang penuhkan la mase cuti nie , dengan perkara yang berfaedah ea =)

banyak keje sekolah ??
haha , buat je la kan +.+
tak semestinya , cuti sekolah pon cuti buku jugak kan ??
kepada sesiapa yang merungut sbb x nak cuti tu , 
cuti je laa , time cuti korang x nak cuti , time sek korang nak cuti .. ishhh , x faham la dgn korang nie ..
haha , actually same la dgn aien .. tak nak cuti , nak sekolah bole ??
duduk rumah buat ape jet ??
nanti cikgu2 rindu aien ,, haa acano ??
haha , k JOKE



ape2 pon take care oke =* , hope enjoy with your holiday ..
sayang korang semua terutama orang yang bernama MA <3 ..



♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Aien ! Like Kalau Suka ! ♥

Saturday, 3 March 2012

larian + exam 2012 :)




hye hye hye and assalamualaikum ^_^ ..
baru hari tu habis larian seri pelangi sekarang exam pulak kan ??
pehh ,, ujian kali pertama in 2012 ... 
yeaahh ,, susahh wuuu =/

and semasa larian seri pelangi tu , kiteorang menang ..
haha . oke aien mengade .. da 3 tahun berturut2 wa menang beb !!
taon lepas jer tak menang .. haha
lari punye lari , sampai kaki wa terseliuh beb !!
pehh ,untunglah budak2 nie panggil aien tempang sekarang ..
oit , baik2 sikit mulut tuh .. da baik tau ..

haha .. oke now study for exam ..
please say hello before disturb me .. yeaahhh =*
k bubye ,, 




♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Aien ! Like Kalau Suka ! ♥

Friday, 17 February 2012

jangan halang kami :(


hye hye , asaslamualaikum .. yawwww
ape khabar ??? ade baik ??
haha

nak cite pasal ape erk ??
bole x nak cite about mamat sorang nie ...
name die .. ehem2 ,, mr MA ..
die tu bukan sape2 pon , budak hot jer ..
mwehehe .. die jugak ex aien -,- ..
tipu la kan , kalau aien ckp aien x syang die lagi .. 

walaupun , kiteorang da x ade ape2 ..
tapi x slhkan if kiteorang still contact or whatever =P
haha
esok kan , esok kiteorang nak jumpe ..
tapiiii ..
macam ade penghalang jer .. =(
tolongglaah , jangan halang kitorang nak jumpe ya allah ...
aien da x tau da nak berharap mcm mne lagi , hnye mampu berdoa , update di blog , fb n skype jer .. =/

tapi aien hope , aien dapat jumpe die ...
yaallah , bagi lah aku satu peluang ='(



♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Aien ! Like Kalau Suka ! ♥

Saturday, 4 February 2012

salam maulidur rasul ♥


hye semua ,,
assalamualaikum .. 
kejap je da bulan februari kan ..
haha ..
sorry la , da lame x update blog .. biase la , budak sek lagi nie .. buzy sket .. hee =)

nie pon , sebab cuti 4 hari kan , tu yang sempat update ..
salam maulidur rasul kepada semua umat islam ..
marilah kita berselawat ramai2 ..
esok semua ajak , pegi maulud kat surau kan .. hew hew >.< 
pas 2 , kol 11 kene siap2 pegi kenduri kahwin .. cikgu wa kawen bro .. wooo 

haha ,, btw aien x tau nak pakai baju kurung yang mne ?? haha
baju semua da lame .. =D
 cerewet kan aien nie ....
hehe any idea ?? +.+




♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Aien ! Like Kalau Suka ! ♥

Wednesday, 18 January 2012

selamat tahun baru cina .. :) angpau mari ..

 
hye pepss ,, assalamualaikum ...
sory la semue , da lme x update kan ..
biasala , sye nie budak baru sek .. haha
kerje sek berlambak woooiii ..
mau buat kan kah ??
klu nak buatkan x ape la jgk ...

skrg rse cam ap yg ckgu ajar , mcm da x masok otak da ...
da mle nak ponteng .. >.<
rse cam nak patah balik fom 3 jer..
wuaarrhhh !!!!
ibuu tolong adek ... haha

da nak raye cine la ooiii ,,
GONG XI FA CHAI woo ..


yeyey .. dapat cuti .. haha
tapi mesti rindu nak pegi sek kan , sbb ap ??
sbb dpt jmpe kwn2,, main2 nan kwn2 ... haha mcm bdk tadika ..
aien mesti rindu tuutttt nanti .. haha mne bole bagitau spe 2 ...
biarla rahsia kan2 ...
SO SELAMAT TAHUN BARU CINA la yer ,,
mkn limau bnyk2 oke ...
angpau jgn lpe past sni .. haha ^^v



♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Aien ! Like Kalau Suka ! ♥