kalau awak suka blog ni , awak like la .. :)

Saturday, 10 March 2012

happy school holiday


hye semua and assalamualaikum ..
eh eh , jawab la salam tu dulu , kan jawab salam tu wajib =)

yeyey ,, cuti sekolah kini kembali >.<
haha , nampaknya ramai la yang on9 kan ??
oke u all's .. ape2 pon  HAPPY SCHOOL HOLIDAY yer ..
korang penuhkan la mase cuti nie , dengan perkara yang berfaedah ea =)

banyak keje sekolah ??
haha , buat je la kan +.+
tak semestinya , cuti sekolah pon cuti buku jugak kan ??
kepada sesiapa yang merungut sbb x nak cuti tu , 
cuti je laa , time cuti korang x nak cuti , time sek korang nak cuti .. ishhh , x faham la dgn korang nie ..
haha , actually same la dgn aien .. tak nak cuti , nak sekolah bole ??
duduk rumah buat ape jet ??
nanti cikgu2 rindu aien ,, haa acano ??
haha , k JOKE



ape2 pon take care oke =* , hope enjoy with your holiday ..
sayang korang semua terutama orang yang bernama MA <3 ..



♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Aien ! Like Kalau Suka ! ♥

No comments:

Post a Comment