kalau awak suka blog ni , awak like la .. :)

Tuesday, 22 May 2012

last week exam ^^




hye dan assalamualaikum ..
alhamdulillah , esok last paper iaitu ekonomi asas :')
 takut k takut ..
minta2 la semua paper yang aku da jawab tu , dapat keputusan yang cemerlang ..
aminnnnnn ><

hmm , minggu nie last sekolah right ??
yeyyyy , tak best :/
kite tak dapat jumpe husband kite :/
nak jumpe ?? ntah bole ke tidak .. die tu da la anak mak , susah nak keluar rumah .. mengalahkan anak dara . :3
tak pe la , mak die sayang die .. habis aku ?? haha JOKE ..

ape perancangan korang ?? nak hang ?? jangan lah lupe call aku .. nak ikott .
haha , inbox la no korang kat pesbuk ke twitter ke ape ke ..
tak kire , nak ikot jugak , nak ikot jugak .. mwehehe ;)

ape2 pun , doakan aku punye result cemerlang k ^^ .. haha aku nie mengalahkan budak SPM kan .. hmm , abaikan :) 
k bubye semua , jumpe lagi nanti di new post oke :*







♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Aien ! Like Kalau Suka ! ♥

Thursday, 3 May 2012

bulan yang baru -.-




hye semua pembaca2 and assalamualaikum :)
buat ape tuhh ?? mestilah tengah membace kan kan ?? errrr .. haha
pejam celik pejam celik da bulan mei da :3 selamat datang mei bye bye april ^^
cepatnye ,, and dah lame aien tak update blog kan ?? 
rindu tak rindu tak ?? hew hew

seriously tahun nie , aien busy gile dengan macam2 aktiviti ...
dengan pertandingan kawadnyelah , dengan pertandingan zapin nye lah , dengan kursus nie lah tu lah .. haishh , mengalahkan perdana menteri pulak -.- haha
sekarang nie , tengah minggu exam pertengahan tahun ..
tak nak pecah pulak kepala otak , da la sebulan x masuk kelas .. pecah kepala otak odenn -.- 

da lah , daripada membel kat sini baik pi study kan kan ??
eh eh , sebelum nak say godbye tu , tau tak tau tak tau tak ???
kite kan da getback baalik dengan MR MA tuuu -.- oke tak de bende lain da , kite sayang die ketat ketat :* 
k bye bye ..





♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Aien ! Like Kalau Suka ! ♥