kalau awak suka blog ni , awak like la .. :)

Thursday, 16 August 2012

3 hari lagi nak raya :)


hye semua , assalamualaikum ..
 how are you ??
jage kesihatan baik2 k ? dah nak raya dah nie , lagi 3 hari jer ..
sabar ehhh , kuatkan semangat .. hehe

soo , how ? 
dah prepare untuk raya ?
baju dah beli ? seluar ? kasut ? handbag bagai ?
haha , alhamdulillah aien semua dah beli , kecuali satu jer :/
nak tau ape ? nak tau ke tak nie ?
hmm , pakwe raya jer tak doo :'/ mwehehe
past sini satu tau ..


selamat hari raya aidilfitri semua , maaf zahir batin :')
halalkan makan minum aien and maafkan segala tutur kata yg x beberapa nak sopan dalam blog aien nie .
nak duet raye ?? datang ahh umah .. ehh , aien punye duet raye pon jgn lupe tauuu ><
btw , yg kat atas tu bukan pic tahun nie tau but tahun lepas punye :*
reupload jer ;) hew hew


♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Aien ! Like Kalau Suka ! ♥

Saturday, 4 August 2012

buka dgn kengkawan ^^


hye semua , assalamualaikum ;)
hye august , bubye julai >< hehe
yeyeyyy , dah nak raye .. eh ehh , exam first k :3

hmmm , awokkk semuaa . kita nak boyfriend satu bolehh ? 
kite dah putus dengan mokk :'/ hmm , die die .. hmm , ntahlah kenape putus -.- 
sooo , kite single ahhh sekarang nie , bosan k bosan -.-
mungkin dia dah ade pengganti , taapi aiennn ??? hmm , sadlife :/

ehh ehhh , nak tau takk . tadi kan kitorang buka same2 ..
haha , walaupun kitorng satu sek tapi rase macam dah lame tak jumpa , masing2 x benti nak cite ..
btw thanks to syuhada bukhari n bf die farid , annur and fara :* serious awesome gila dengan korangg .
and kita nak mention jugak dekat abang yang tolong hantar kite balek tuhh kann , ehem thanks awakk :* 
hahaha

haa , alang2 cite pasal die nie kann , kite nak minta maaf kat die sebab die terase dengan post2 kat blog kite nie .. hmm , soryyy awokkk :/ kite x de niat pon nak saketkan hati awak , cuma kite mase tu tgh frust pasal awokk ..
act kan , tadi sebenarnye tibe2 kite rase debar2 nak jumpa awak , hmm kite pon x tau kenape dan kenape dan mengapa O.o haishh

k lah , kite pon x nak bebual pepanjangg . 
takot korang bosan pulak kann ? k lahh . bubye awak awak semua .. selamat berpuasa dan bersahur :*
assalamualaikum ..



♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Aien ! Like Kalau Suka ! ♥