kalau awak suka blog ni , awak like la .. :)

Thursday, 16 August 2012

3 hari lagi nak raya :)


hye semua , assalamualaikum ..
 how are you ??
jage kesihatan baik2 k ? dah nak raya dah nie , lagi 3 hari jer ..
sabar ehhh , kuatkan semangat .. hehe

soo , how ? 
dah prepare untuk raya ?
baju dah beli ? seluar ? kasut ? handbag bagai ?
haha , alhamdulillah aien semua dah beli , kecuali satu jer :/
nak tau ape ? nak tau ke tak nie ?
hmm , pakwe raya jer tak doo :'/ mwehehe
past sini satu tau ..


selamat hari raya aidilfitri semua , maaf zahir batin :')
halalkan makan minum aien and maafkan segala tutur kata yg x beberapa nak sopan dalam blog aien nie .
nak duet raye ?? datang ahh umah .. ehh , aien punye duet raye pon jgn lupe tauuu ><
btw , yg kat atas tu bukan pic tahun nie tau but tahun lepas punye :*
reupload jer ;) hew hew


♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Aien ! Like Kalau Suka ! ♥

No comments:

Post a Comment