kalau awak suka blog ni , awak like la .. :)

Saturday, 21 July 2012

selamat berpuasa :)


hye hye hye . assalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuhh :)
hehe , salam ramadhan semua ...
soo , acano first day ramadhan korang ?? ada baik ?
haha

hope kite same2 jangan tinggalkan puasa dan solat terawih kali nie kann ..
and lagi satu , jangan korang dah beriya wish kat semua org 'selamat berpuasa' tapi korang yg x puase , bukan sebab ape , cuma x bangun sahur .. haa , yang tu trok , x mao k :)

puase nie bukan menghalang kite daripada makn dan minum jer , tapi halang kite dari mengawal nafsu2 semua nie .. 
syaitan kan dah kene ikat , soo kalau ade yang buat jahat jugak tuhh . maknenye korang lah yg setan kat situ :3 hehehe ..
tengok macam aien , sepanjang bulan puase nie tak boleh jumpa abe mok kite , x boleh text die , boleh pon malam dlm pukul 10 sampai 11 >< kesian kan kitee :'/ semua ape yang kite buat , semua kene puase .. hmm nak buat macam mane sabar je lahh :/

ape2 pon , sekali lagi aien nak ucapkan ♥ selamat menyambut bulan ramadhan al-mubarak dan selamat berpuasa semua ♥



♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Aien ! Like Kalau Suka ! ♥

Thursday, 19 July 2012

2 month with him ♥


19/07/2012 ???
hmm , kenape kenape ? haha
sebelum tuh , hye and assalamualaikum ^^v hello everybodyy ..
haa , sebenarnye tak de pape pon dengan tarikh tu ..
ehh , chop ade lah ..
anniversary kite dengan husband kite ;) hehe ..
alhamdulillah , 2 month already 
k thanks sekali lagi dekat die , sebab die berani curi hati kite yang first2 dulu dh terkunci sebab si PB tuhhh :') .
ape2 pon , tak nak happy sangat , sebab takot harapan yang nie hancur berkecai macam dulu >< 

nak tengok tak yang mane satu sebenarnye  yang kite sayang sangat tuh ?? x payah lahh , die x hensem macam pakwe korang ponn :p tapi hati die hensem tau ;) hew hew .. nah amek la , tengok puas2 .. jangan download k ^^ . byeee



mase first time date , thats why blur2 sket >< hehe




 

♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Aien ! Like Kalau Suka ! ♥

Wednesday, 11 July 2012

story of july


hye and assalamualaikum ..
apa khabar ?? sehat ??
hehe , alhamdulillah aien pon sehat jugak ;)
and sekarang nie aien dah x lah bz sangat , sebab aktiviti2 kat sekolah dah x banyak ..
cume aien bz dengan jualan kat sekolah jer ..

hmm , 10 hari lagi nak puasa kann ?
haa , yang perempuan2 niehh , da ganti puasa ke belumm ?
cepatlah2 ganti yer , nanti banyak pulak korang yang nak kene tanggung ^^
aiennn ? aien mestilah dah ganti .. and dah x sabar nak raya sebenarnye >< hew hew ..

sebenarnye . aien rindu bestie aien , fara :/
die balek pahang sebab ade urusan family ..
dah tinggal aien sorang2 , eh chopp  . tak jugak , aien ade kawan2 yg lain , ibu ayah , and yang penting kite ade MOK :* hehe .

ehem ehem , cakap pasal mok nie kann . hari tuh kan , die kan , datang sini kan bawak topup dengan coklat kann , time hujan kann .. haha *bape banyak -kan2 la kan*
so sweett sayang , kesian bie kan datang sini tengah2 hujan .. sebaik tak demam , tu lah degil sangat suruh duduk umah x nak , merayap sampai sini jugak yang die nakk :3 .. eh , ape la aien nie kan . patotnye untung dapat pakwe macam tuhh .. err . mengade pulakk .

dan sekarang awak buat saya bertambah2 sayang dan mengharapkan kat awak tau tak ??
hmm :'/ tapi saye hope awak tak macam ex2 saye yang dulu k ? klu ade jodoh , insyaallah kite kekal bie :*
i love u more more and more capital MNF :*







♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Aien ! Like Kalau Suka ! ♥