kalau awak suka blog ni , awak like la .. :)

Wednesday, 11 July 2012

story of july


hye and assalamualaikum ..
apa khabar ?? sehat ??
hehe , alhamdulillah aien pon sehat jugak ;)
and sekarang nie aien dah x lah bz sangat , sebab aktiviti2 kat sekolah dah x banyak ..
cume aien bz dengan jualan kat sekolah jer ..

hmm , 10 hari lagi nak puasa kann ?
haa , yang perempuan2 niehh , da ganti puasa ke belumm ?
cepatlah2 ganti yer , nanti banyak pulak korang yang nak kene tanggung ^^
aiennn ? aien mestilah dah ganti .. and dah x sabar nak raya sebenarnye >< hew hew ..

sebenarnye . aien rindu bestie aien , fara :/
die balek pahang sebab ade urusan family ..
dah tinggal aien sorang2 , eh chopp  . tak jugak , aien ade kawan2 yg lain , ibu ayah , and yang penting kite ade MOK :* hehe .

ehem ehem , cakap pasal mok nie kann . hari tuh kan , die kan , datang sini kan bawak topup dengan coklat kann , time hujan kann .. haha *bape banyak -kan2 la kan*
so sweett sayang , kesian bie kan datang sini tengah2 hujan .. sebaik tak demam , tu lah degil sangat suruh duduk umah x nak , merayap sampai sini jugak yang die nakk :3 .. eh , ape la aien nie kan . patotnye untung dapat pakwe macam tuhh .. err . mengade pulakk .

dan sekarang awak buat saya bertambah2 sayang dan mengharapkan kat awak tau tak ??
hmm :'/ tapi saye hope awak tak macam ex2 saye yang dulu k ? klu ade jodoh , insyaallah kite kekal bie :*
i love u more more and more capital MNF :*







♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Aien ! Like Kalau Suka ! ♥

No comments:

Post a Comment