kalau awak suka blog ni , awak like la .. :)

Friday, 29 June 2012

semangat untuk berlari :*


assalamualaikum dan hye hye hye ^^ .. hihi
sekarang musim sukan kan kan ??
pehh , wa masuk 4x400 m nan 800 m beb --'
acare tu baru je aien lepas tadi , pehh penat wuu .
tapi yang peliknya , org lari sakit kaki tapi aien sakit tangan .. hmm . aien lari gune tangan agaknye .. hahaha

kite kite , ade penyorak mase lari tuhh ><
nak tau tak sape ?? pakwe baru kite tw ;) be jealous please .. hehe
hmm , tambah bersemangat la kan kite nak larii ..

hmm , alhamdulillah kite da dapat lupekan ex kite yang PB tu :') dan aien rase aien da buat keputusan yang terbaik untuk hubungan yang baru..
walaupun sejak baru2 nie aien dengan boyf yang baru nie asyik gadoh , tapi member masing2 tetap support kitorang untuk teruskan hubungan .. and insyaallah klu ade jodoh aien kekal dengan yang baru nie ..
doa2 kan k ?? 

MUHD NOR FIRDAUS i love you :* thanks sebab berjaya curi hati AIEN ZIEHA and faham ayang selama nie .. hope kite kekal k .. aminnn



♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Aien ! Like Kalau Suka ! ♥

No comments:

Post a Comment