kalau awak suka blog ni , awak like la .. :)

Friday, 17 February 2012

jangan halang kami :(


hye hye , asaslamualaikum .. yawwww
ape khabar ??? ade baik ??
haha

nak cite pasal ape erk ??
bole x nak cite about mamat sorang nie ...
name die .. ehem2 ,, mr MA ..
die tu bukan sape2 pon , budak hot jer ..
mwehehe .. die jugak ex aien -,- ..
tipu la kan , kalau aien ckp aien x syang die lagi .. 

walaupun , kiteorang da x ade ape2 ..
tapi x slhkan if kiteorang still contact or whatever =P
haha
esok kan , esok kiteorang nak jumpe ..
tapiiii ..
macam ade penghalang jer .. =(
tolongglaah , jangan halang kitorang nak jumpe ya allah ...
aien da x tau da nak berharap mcm mne lagi , hnye mampu berdoa , update di blog , fb n skype jer .. =/

tapi aien hope , aien dapat jumpe die ...
yaallah , bagi lah aku satu peluang ='(



♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Aien ! Like Kalau Suka ! ♥

Saturday, 4 February 2012

salam maulidur rasul ♥


hye semua ,,
assalamualaikum .. 
kejap je da bulan februari kan ..
haha ..
sorry la , da lame x update blog .. biase la , budak sek lagi nie .. buzy sket .. hee =)

nie pon , sebab cuti 4 hari kan , tu yang sempat update ..
salam maulidur rasul kepada semua umat islam ..
marilah kita berselawat ramai2 ..
esok semua ajak , pegi maulud kat surau kan .. hew hew >.< 
pas 2 , kol 11 kene siap2 pegi kenduri kahwin .. cikgu wa kawen bro .. wooo 

haha ,, btw aien x tau nak pakai baju kurung yang mne ?? haha
baju semua da lame .. =D
 cerewet kan aien nie ....
hehe any idea ?? +.+




♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Aien ! Like Kalau Suka ! ♥