kalau awak suka blog ni , awak like la .. :)

Tuesday, 20 March 2012

jealous doesn't mean that i do not trust you , but i'm only afraid of losing you ♥


hye hye ,
hmm , sob sob T.T
orang kate cemburu tu tanda sayang ?? betol ker ??
k fine , memang betol pon kan kan ??
seriously , aien jealous tengok die dengan orang lain :(
rase cam nak melalak jer , mase tuh ...
kenape , kenape dan mengapakah ??
aishh :3 maybe aien sayang die lagi ..
arghhh !!! tolong lah ...
hari tu die kate " i love you and i want you back " ..
but , but , but , but ...
aien jual mahal ><
seriously , aien pon love you and i want you back too MR MA 
sejak you cakap macam tu kan , i da mule start sayang you blek :')
haa , acano nie ??
aien takot , aien start blek mengharap kat die ..
dalam mase yang same aien x nak kehilangan die jugak.. sbb aien rase , dielah yang terbaik untuk aien ..
hmmpphhh +.+ masalah , masalah ..
# I MISS U AND I NEED YOU IN MY LIFE BACK MR MABD  




♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Aien ! Like Kalau Suka ! ♥

Sunday, 18 March 2012

back to school


hye and assalamualaikum =)
yeyey , esok da sekolah ..
k fine buhsan =(
eh , hari tu bukan aien ke yang excited nak sekolah ??
memang la , tapi disebabkan keje sekolah x siap , so malas nak pegi sekolah . hehe ><
minta-minta la esok perhimpunan lame2 bole buat keje sek kan kan ??
da da , x nak update panjang  .. nak gie gosok baju and prepare for school tomorrow .. k bye =*




♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Aien ! Like Kalau Suka ! ♥

Saturday, 10 March 2012

happy school holiday


hye semua and assalamualaikum ..
eh eh , jawab la salam tu dulu , kan jawab salam tu wajib =)

yeyey ,, cuti sekolah kini kembali >.<
haha , nampaknya ramai la yang on9 kan ??
oke u all's .. ape2 pon  HAPPY SCHOOL HOLIDAY yer ..
korang penuhkan la mase cuti nie , dengan perkara yang berfaedah ea =)

banyak keje sekolah ??
haha , buat je la kan +.+
tak semestinya , cuti sekolah pon cuti buku jugak kan ??
kepada sesiapa yang merungut sbb x nak cuti tu , 
cuti je laa , time cuti korang x nak cuti , time sek korang nak cuti .. ishhh , x faham la dgn korang nie ..
haha , actually same la dgn aien .. tak nak cuti , nak sekolah bole ??
duduk rumah buat ape jet ??
nanti cikgu2 rindu aien ,, haa acano ??
haha , k JOKE



ape2 pon take care oke =* , hope enjoy with your holiday ..
sayang korang semua terutama orang yang bernama MA <3 ..



♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Aien ! Like Kalau Suka ! ♥

Saturday, 3 March 2012

larian + exam 2012 :)




hye hye hye and assalamualaikum ^_^ ..
baru hari tu habis larian seri pelangi sekarang exam pulak kan ??
pehh ,, ujian kali pertama in 2012 ... 
yeaahh ,, susahh wuuu =/

and semasa larian seri pelangi tu , kiteorang menang ..
haha . oke aien mengade .. da 3 tahun berturut2 wa menang beb !!
taon lepas jer tak menang .. haha
lari punye lari , sampai kaki wa terseliuh beb !!
pehh ,untunglah budak2 nie panggil aien tempang sekarang ..
oit , baik2 sikit mulut tuh .. da baik tau ..

haha .. oke now study for exam ..
please say hello before disturb me .. yeaahhh =*
k bubye ,, 




♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Aien ! Like Kalau Suka ! ♥