kalau awak suka blog ni , awak like la .. :)

Friday, 26 August 2011

SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR & BATIN



Lebaran dihiasi dengan takbir lalu hatiku diulit kerinduan berjauhan lama tidak bertemu khabaran ditanya pada dirimu salaman pun bertaut di pagi yang mulia , lupakanlah segala tragedi silam antara kau dan aku keriangan pun tak terucap lagi apabila syawal mendabik datang membawa seribu makna dan erti , marilah kita bersama mulakan kehidupan yang lebih gemilang , moga persahabatan kita lebih akrab dan abadi selalu khususnya pada member2 philasanthera ..


saya ingin mengambil kesempatan ini ;
  • ingin mengucapkan "Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin" ..
  • aien nak minta maaf dari hujung rambut , sampai hujung kaki if aien ade wat silap nan kowang sume ...
  • halalkan mkn minum aien ..
  • sesiapa yg dpat duit raya lebih 2 , jgn lpe ea nak share2 nan aien .. hehe .
  • .raye nie jemput2 la datang uma ea...
  • tapi sape yg x pose pnuh 2 , duet raye kene kurangkan la kan ..
  • jgn men mercun tau  ,, nti naik kolah ade jugak yang jari x cukup .. 
  • yg perempuan , main bunga api 2 ingat2 lah dunia ,, nti terbakar baju raya .. da x dpt beraye lagi .. :D


tak lupa jugak , kepada semua student fom 3 n fom 5 termasuk diri aien jgak ..
raye2 jugak , jgn lpe study ...
naik raya da start exam blek ...
prepare lah for PMR n SPM k ...



walaupun x de kad raya , gambar pon jadi la ea ..

           
selamat hari raya aidilfitri ,,


raya nie jemput2 la datang uma ea ..








sory ea  klu x lawa ..
n sory x dpat bagi kad raye yg btol kat korang sume ,,,
x de bajet nak beli kali nie  .. :)










    ♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Aien ! Like Kalau Suka ! ♥

    Wednesday, 24 August 2011

    akhirnya semua terbongkar ...

     ni nak cte psal group kteorang ...
    yg bernama philasanthera ...


    x fhm ar npe sume nie nak jadi kat group philasanthera ???
    adakah kitaorang x cukup kuat tali persaudaraan ???
    huh....
    puas lah hati kw yg sabbotaj group kteorang ???

     
      yaallah tolong rapatkan talian kami ini ,,
        aku mohon kepada mu ...
        aku da penat dgn sume ni....
        kau sanggup ke lihat hambamu ini bergaduh ....

    tjuk gempak kan ??
    akhirnya , hampir sebulan kteorang bertengkar , kteorg x bertegur , kteorang wat2 x knal antara satu sama lain ...
    selesai jugak dgn cara yg baik ..
    alhamdulillah ..
    korang tau x ,,
    mse aq kehilangan korang , 
    aq rse cam aq da x de pape kat dunia nie ,
    sbb aq tau . slama nie kte bersuka & berduka sama2 kan ....

    aq tau ,,
    aq n fara terlalu ikutkan perasaan ..
    kteorang mnta maaf sgt2 ...
    korang pon sme jgn buat lagi ea ......
    korang x rindu ke dgn gelak ketawe kte dlu ???
    kte amek gmbr mcm org glew ???
    aq miss sgt2 dgn philasanthera yg lame ....
    tapi ape2 pon , aq hope kte still frens walaupun ape pon yg berlaku ...






    luv u 4 ever philasanthera






    inilah kami




    balqis , ain , fatin , pika


    farahin dan zafika x boleh dipisahkan ..






    kami gile2






    semua tunjuk ayu .. :)



    kami memang suke senyum ..







    aku rindu dengan senyuman ni ... aku nak balik senyuman ni ..
    bole tolong kekal senyuman ni x ....

    korang comel ble senyum ...
    ~ senyuman ini akan kekal selamanya walaupun apa2 terjadi~








    ♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Aien ! Like Kalau Suka ! ♥

    Sunday, 21 August 2011

    shopping raye ..

    hari nie kteowang gi jusco tapi nan family r ,,
    ingtkan dpt la beli ape2 ,,
    hmm , yg dapatnya  kasut raye baru mak saya ,,
    mak saya obses gle nan kasut 2 .. hampeh satu pon x dpat .. klu bole x nak cabut ..
    ni ha kasut nye ..


    ni kasutnye yg di bawa masuk dari bata ..
    huhu..
    sory terbawa masuk sekali kaki nye ..
    blek uma cpat2 amek gmbr nie ..
    huh
    lawa kan ..


    walau ape2 pon ,,
    saya sayang <3 mak saya ..
    akhirnya saya dapat juga seluar jeans sepasang ....


    seluar ladylike ..



    mahal x mahal harganya ..
    janji dapat discount ..

    ♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Aien ! Like Kalau Suka ! ♥

    Saturday, 20 August 2011

    lets introduce about me first ..

    assalamualaikum & selamat sejahtera ...ceh wah , mcm pembaca berita la plak kan ..
    walaupun dkat about me da ade psal bende2 nie .
    sje je , nak buang mse untuk taip lagi ..
    hehe
    first , nme pnoh saya ain nazihah bt saidon .
    second , stay kat jb .
    third , umo 15 dlm tahun2011 nie .
    tahun nie amek pmr seyy ,, wish me luck k ..tujuan wat blog nie ,, sje suke2 nak cerita ape yg terpendam dlam hidop & diri nie ...
    ape2 pon , nak kp dlu "sory 2 say la klu ape yg you all bce dlm blog nie mngarut" 
    haha ...
    biaselah feeling nie kdg2 x tentu , kejap suke , kejap sedih , geram pon ade ..
    hmm , sblom 2 ,  nie ade pic sye yg x bpe nak hebat sgt n x bpe cantek sgt ..tapi x ley lbey la ,, 1 je ..
    huhu ..
    ape2 pon korang nak ckp , ckp la...
    dadaaaaa ..
    bye ,
    askm ...


    (tengs 4 read my blog)

    ♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Aien ! Like Kalau Suka ! ♥