kalau awak suka blog ni , awak like la .. :)

Friday, 26 August 2011

SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR & BATIN



Lebaran dihiasi dengan takbir lalu hatiku diulit kerinduan berjauhan lama tidak bertemu khabaran ditanya pada dirimu salaman pun bertaut di pagi yang mulia , lupakanlah segala tragedi silam antara kau dan aku keriangan pun tak terucap lagi apabila syawal mendabik datang membawa seribu makna dan erti , marilah kita bersama mulakan kehidupan yang lebih gemilang , moga persahabatan kita lebih akrab dan abadi selalu khususnya pada member2 philasanthera ..


saya ingin mengambil kesempatan ini ;
  • ingin mengucapkan "Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin" ..
  • aien nak minta maaf dari hujung rambut , sampai hujung kaki if aien ade wat silap nan kowang sume ...
  • halalkan mkn minum aien ..
  • sesiapa yg dpat duit raya lebih 2 , jgn lpe ea nak share2 nan aien .. hehe .
  • .raye nie jemput2 la datang uma ea...
  • tapi sape yg x pose pnuh 2 , duet raye kene kurangkan la kan ..
  • jgn men mercun tau  ,, nti naik kolah ade jugak yang jari x cukup .. 
  • yg perempuan , main bunga api 2 ingat2 lah dunia ,, nti terbakar baju raya .. da x dpt beraye lagi .. :D


tak lupa jugak , kepada semua student fom 3 n fom 5 termasuk diri aien jgak ..
raye2 jugak , jgn lpe study ...
naik raya da start exam blek ...
prepare lah for PMR n SPM k ...



walaupun x de kad raya , gambar pon jadi la ea ..

           
selamat hari raya aidilfitri ,,


raya nie jemput2 la datang uma ea ..








sory ea  klu x lawa ..
n sory x dpat bagi kad raye yg btol kat korang sume ,,,
x de bajet nak beli kali nie  .. :)










    ♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Aien ! Like Kalau Suka ! ♥

    No comments:

    Post a Comment