kalau awak suka blog ni , awak like la .. :)

Wednesday, 24 August 2011

akhirnya semua terbongkar ...

 ni nak cte psal group kteorang ...
yg bernama philasanthera ...


x fhm ar npe sume nie nak jadi kat group philasanthera ???
adakah kitaorang x cukup kuat tali persaudaraan ???
huh....
puas lah hati kw yg sabbotaj group kteorang ???

 
  yaallah tolong rapatkan talian kami ini ,,
    aku mohon kepada mu ...
    aku da penat dgn sume ni....
    kau sanggup ke lihat hambamu ini bergaduh ....

tjuk gempak kan ??
akhirnya , hampir sebulan kteorang bertengkar , kteorg x bertegur , kteorang wat2 x knal antara satu sama lain ...
selesai jugak dgn cara yg baik ..
alhamdulillah ..
korang tau x ,,
mse aq kehilangan korang , 
aq rse cam aq da x de pape kat dunia nie ,
sbb aq tau . slama nie kte bersuka & berduka sama2 kan ....

aq tau ,,
aq n fara terlalu ikutkan perasaan ..
kteorang mnta maaf sgt2 ...
korang pon sme jgn buat lagi ea ......
korang x rindu ke dgn gelak ketawe kte dlu ???
kte amek gmbr mcm org glew ???
aq miss sgt2 dgn philasanthera yg lame ....
tapi ape2 pon , aq hope kte still frens walaupun ape pon yg berlaku ...






luv u 4 ever philasanthera






inilah kami




balqis , ain , fatin , pika


farahin dan zafika x boleh dipisahkan ..






kami gile2






semua tunjuk ayu .. :)



kami memang suke senyum ..







aku rindu dengan senyuman ni ... aku nak balik senyuman ni ..
bole tolong kekal senyuman ni x ....

korang comel ble senyum ...
~ senyuman ini akan kekal selamanya walaupun apa2 terjadi~








♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Aien ! Like Kalau Suka ! ♥

3 comments: