kalau awak suka blog ni , awak like la .. :)

Monday, 26 September 2011

miss awak *

awak ,,
tengs ea ari jumaat 2 awq sudi dtg uma sye ...
sye ingat awak dah x sudi lagi nak jmpe sye n dtg uma saya lagi ..
sye tau sbnrnye awak terpakse kan ???

walaupun awq terpaksa ,,
tapi awak sanggup tunggu saya smpai lewat mlm ....



awak pandang sye mse 2 ,,
mcm sye pari2 je dekat situ kan ???
haha #joke 



mlm 2 ,,  awak nak jugak wat lwk nan sye lagi kan ...
awak msh mengharapkan sye msg awak ...
time kaseh bebanyak ...

ble sye msg awq ,,,,
mcm2 awak nak cte kan ..
sye tau kite da lme x msg ...
awak still kepoh mcm dulu lagi...
but happening sgt ..


awak bgi mcm2 nsht kat sye ....

awak sroh sye blajar pandai2 ,,,
awak sroh sye buat btol2 dlm PMR ..
skali lagi time kasih bebanyak ,,
sbb bagi nasihat 2 sume ...



insyaallah ,,,
saya akan wat terbaik mse PMR nanti ..
awak doakan sye ea ...



< hope enjoy it ! >




♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Aien ! Like Kalau Suka ! ♥

Wednesday, 21 September 2011

pergilah kau :')

    tak mau lagi aku percaya ,,
    pada semua kasih sayang sayangmu ,,

    tak mau lagi aku percaya ,,
     pada semua kasih sayangmu ,,

   tak mau lagi aku tersentuh ,,
   pada semua pengakuanmu ,,
   kamu takkan mengerti ,,
   rasa sakit ini ,,
   kebohongan dari mulut manismu ..

    pergilah kau pergi dari hidupku ,,
    bawalah semua rasa bersalahmu ,,

    pergilah kau pergi dari hidupku ,,
    bawalah rahasiamu yang tak ingin kutahui ,
   tak mau lagi aku terjerat ,,
   pada semua janji-janji mu ,,
   tak mau lagi aku terpaut ,,
   pada semua permainanmu ,,
   kamu takkan mengerti rasa sakit ini ,,
   kebohongan dari mulut manismu ,,
    pergilah kau pergi dari hidupku ,,
    bawalah semua rasa bersalahmu ,,
    pergilah kau pergi dari hidupku ,,
    bawalah rahasiamu yang tak ingin kutahui ,,
   bertahun-tahun bersama ,,
   kupercayaimu , kubanggakan kamu ,,
   ku berikan segalanya ..

   aku tak mau lagi ,,
   ku x mau lagi ,,

    pergilah kau pergi dari hidupku ,,
    bawalah semua rasa bersalahmu ,,
    pergilah kau pergi dari hidupku ,,
    bawalah rahasiamu yang tak ingin kutahui ,,     

     pergilah kau ,, 
     tak ingin ku tahui ..
     yeay yeay
   






♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Aien ! Like Kalau Suka ! ♥

Friday, 16 September 2011

jamuan hari raya & selamat hari merdeka ..

haha,,
klakarnye + bengang  bce sajak merdeka tadi..
ngee~



n thanks to all students 3A2 ,,
for jamuan hari nie ...
love u all so much ..
enjoy2 jugak ,, dont forget to study k ..



cikgu rosnah , kiteorang nak ucap time kasih banyak2 ..
sbb cikgu dah bagi kitaorang duit raye ,,
bkan sorang ataupun dua org je ,
satu kelas ckgu bagi ...
tapi ape2 pon ,, syg cikgu sesangat ..
n doakan kejayaan kami dalam PMR ea ..


and lastly nak ckp ..
"Selamat Hari Jadi Malaysia yg ke 54"
1 Malaysia , Transformasi Berjaya Rakyat Sejahtera ...


( esok hari malaysia..dunia ni setiase berubah..kejayaan trcapai..dgan prpduan kita msih brsma mmgkul tggugjwb..kita stu bagse stu negare stu matlamat..dgn seia sekatan sehati dan sejiwa membina masa hadpn..kita semue rkyat malysia jgn la ade pprgn antre stu mse lain..sda la bhwe kamu smue hdp amn sejahtera mllui tkoh2 yg brssh pyh tmph drh dmi mliht ank cucu mrke harmoni,slig mghrmti..jgn la kmu sme lupe dri dan xsda..igt kita satu malaysia)





kek coklat ..
tengs sui yan ..^^


kuih raya ..!:)

chinese student ...

fara , cikgu rosna dan saya

peace !!

sweet couple ,,
kelvin n poh wen ..

1 Malaysia

konon la si wanie nie ..

duet raya kami ..
daripada cikgu rosnah radzuan

selepas persembahan saya dan fara ..

kesian kak ismi kita ,,
lapar ye ...


♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Aien ! Like Kalau Suka ! ♥

Tuesday, 13 September 2011

kaki nak patah braye nan korang ..



korang2 ,,
best sesangat ....
inilah saat yg aq nak slama nie ...
tapi syg Fara Suhada x dapat ikot ...
x pe la ,,
len kali kita kuar lagi ea (after PMR) ..
^__^


gila2 kan kita amik gambar msa ni ...
semua nice + ayu ble tgok korang pakai bju kurung ..

walaupun penat layan korang ,,
tapi rse happy gle ...



enjoy2 gak ,,
jgn lupe study tau ..






semua sweet




nadia home



fatin home



kami zizie , aien , nadia



chakk3 ..



lalalala ..


mcd home ..
hee



♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Aien ! Like Kalau Suka ! ♥

Friday, 9 September 2011

manusia mudah lupa pada janji ,,,

hati tlah diikat dgn ..... ..

awak2 ,,

senang2 je awak da lupe pada janji kan ????
mmg btol kata org "manusia mudah lupa pada janji" ..


dulu kita selalu keluar sme2 kan ???
kita share cte sme2 ..
tapi skang sume 2 da x de kan awak ...


dlu awak janji ,
"walaupun awak da x de pape nan sye ,,

tapi awk still nak frens nan sye smpi ble2 .."

sye ske ble dgr awak ckp cam 2 kat sye ,,,
tapi janji 2 , tbe2 lenyap mcm 2 je ..
awak x smpat tunaikan ..

ble awak da dpat gurlz bru ,
awak tros lupakan sye ..
awak tros x msg sye or x tnye khabar pasal sye kan ..

tiap hari ,
sye tgu awak ...
kdng2 sye msg awak , mcm2 alasan awak bagi kan ..

raye da menjelma ,
sye try msg awak lagi ,
 awak bls tap 2 / 3 kali je ...
pas 2 awak tros lnyap ntah ke mane ..

satu hari 2 ,
sye tnye awak ,
"awak btol2 da x nak frens nan sye ke ?
awak da lpe pda janji ke ?"
tiba2 awak nak naik angin ,,
n nak mara2 saya ..
awak ckp sye "ni mengarut la , ape la .."
nmpk sgt awak sgaje kan ..

da lame sye sbr dgn sikap HIPOKRIT N EGO awak 2 ..
sye tau sye ni insan yg lemah ,,
x mampu nak wat pe2 kat awak ...


so ,
if sye ad wat slah ngan awak slama ni ,
awak tlong bgitau sye n jgn cbe diamkan diri awak ...
tlong halalkan mkn minum sye slama nie ..
maafkan sye if sye prnah terkasar bahasa nan awak ..
sye doakan awak bhagia di samping orang yg tersayang ...

♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Aien ! Like Kalau Suka ! ♥

Friday, 2 September 2011

suasana hari raya ..

ello2 ,,
i'm back ..
alhamdulillah dah selesai sebulan kita berpuasa kini dah tibe raya ..


suasana pada tahun ni ,,
meriah la jugak ..
dgn kekecohan2 kaum ibu2 didapur yg sedang bertungkus lumus memasak ..
tahun ni raya kg belah ayah ,
ramai gile .....
sbaik rumah atok saya 2 besar ,,
klu x ,,
x de tmpat la bdak2 ni tido ...


pada mlm raya biasalah ,,
rebus ketupat ..
tahun ni menu uma atok :
  • ofcourse la ketupat ..
  • ayam masak lemak
  • sambal kacang
  • sayur goreng
  • rendang daging
  • sayur lodeh
ni baru belah ayah ,,



belah ibu pulak .. :
  • ketupat
  • ayam goreng
  • udang sambal ( my sis favourite)
  • sayur lodeh gak
  • mak ngah bwk nasi lemak .. (owh , time kaseh bebanyak)
hmm ,,
kami buat ape erk mlm raye 2 ..
buat ape lagi men mercun la with my lovly cousin , mohd afiq , mohd rukhaini , nur farah ilyana , fatin , didi n ramai lagilah ..

pagi raya ,,
mcm biasa solat sunat hari raya ,,
pas 2 bermaaf-maafan & paling penting dapat duet raye ..
dalam kol 10 lbey kteorang gi kubur arwah pak itam n arwah nenek belah ibu ..
semoga rohnya disisi org2 yg beriman ...
~amin~





lobak merah , kacang panjang , kobis untuk dimasak ..

permulaan buat kuih satu malaysia ,,
kecoh nya x terkata

ni baru separuh family belah ayah

malam raya : memasak di dalam kegelapan ..

inilah family saya ..
serba coklat

walaupun raya ,, kami tetap ada semangat kemerdekaan ..
bendera ory tau ,, no edit2 ,,

senyum2 ..

farah , anis , ain

kami semua sedara k ..

family belah ibu ..

sedara mara


♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Aien ! Like Kalau Suka ! ♥