kalau awak suka blog ni , awak like la .. :)

Friday, 9 September 2011

manusia mudah lupa pada janji ,,,

hati tlah diikat dgn ..... ..

awak2 ,,

senang2 je awak da lupe pada janji kan ????
mmg btol kata org "manusia mudah lupa pada janji" ..


dulu kita selalu keluar sme2 kan ???
kita share cte sme2 ..
tapi skang sume 2 da x de kan awak ...


dlu awak janji ,
"walaupun awak da x de pape nan sye ,,

tapi awk still nak frens nan sye smpi ble2 .."

sye ske ble dgr awak ckp cam 2 kat sye ,,,
tapi janji 2 , tbe2 lenyap mcm 2 je ..
awak x smpat tunaikan ..

ble awak da dpat gurlz bru ,
awak tros lupakan sye ..
awak tros x msg sye or x tnye khabar pasal sye kan ..

tiap hari ,
sye tgu awak ...
kdng2 sye msg awak , mcm2 alasan awak bagi kan ..

raye da menjelma ,
sye try msg awak lagi ,
 awak bls tap 2 / 3 kali je ...
pas 2 awak tros lnyap ntah ke mane ..

satu hari 2 ,
sye tnye awak ,
"awak btol2 da x nak frens nan sye ke ?
awak da lpe pda janji ke ?"
tiba2 awak nak naik angin ,,
n nak mara2 saya ..
awak ckp sye "ni mengarut la , ape la .."
nmpk sgt awak sgaje kan ..

da lame sye sbr dgn sikap HIPOKRIT N EGO awak 2 ..
sye tau sye ni insan yg lemah ,,
x mampu nak wat pe2 kat awak ...


so ,
if sye ad wat slah ngan awak slama ni ,
awak tlong bgitau sye n jgn cbe diamkan diri awak ...
tlong halalkan mkn minum sye slama nie ..
maafkan sye if sye prnah terkasar bahasa nan awak ..
sye doakan awak bhagia di samping orang yg tersayang ...

♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Aien ! Like Kalau Suka ! ♥

No comments:

Post a Comment