kalau awak suka blog ni , awak like la .. :)

Monday, 26 September 2011

miss awak *

awak ,,
tengs ea ari jumaat 2 awq sudi dtg uma sye ...
sye ingat awak dah x sudi lagi nak jmpe sye n dtg uma saya lagi ..
sye tau sbnrnye awak terpakse kan ???

walaupun awq terpaksa ,,
tapi awak sanggup tunggu saya smpai lewat mlm ....



awak pandang sye mse 2 ,,
mcm sye pari2 je dekat situ kan ???
haha #joke 



mlm 2 ,,  awak nak jugak wat lwk nan sye lagi kan ...
awak msh mengharapkan sye msg awak ...
time kaseh bebanyak ...

ble sye msg awq ,,,,
mcm2 awak nak cte kan ..
sye tau kite da lme x msg ...
awak still kepoh mcm dulu lagi...
but happening sgt ..


awak bgi mcm2 nsht kat sye ....

awak sroh sye blajar pandai2 ,,,
awak sroh sye buat btol2 dlm PMR ..
skali lagi time kasih bebanyak ,,
sbb bagi nasihat 2 sume ...



insyaallah ,,,
saya akan wat terbaik mse PMR nanti ..
awak doakan sye ea ...



< hope enjoy it ! >




♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Aien ! Like Kalau Suka ! ♥

No comments:

Post a Comment