kalau awak suka blog ni , awak like la .. :)

Saturday, 19 November 2011

:) cinta :)


hye2 ,, assalamualaikum ...

marilah kita miliki perasaan kasih dan cinta yang mendalam ; 
cinta akan meleraikan segala pecanggahan ,
 cinta akan menawan kesemua musuh ,
 cinta akan menyapu keluar segala rintangan ,
cinta penuh dengan kebajikan  ,jiwa yang besar , toleransi ,
penuh kemaafan dan menuju kemuliaan ,
cinta akan melepasi segala halangan ..








♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Aien ! Like Kalau Suka ! ♥

philasanthera untuk kw la ..


cuti , cuti , cuti ....
hmm ,, ape ade dgn cuti ???

wey ,, frensss ..
rindu dgn korang la doe ...
bile nk jmpe  lagi ??
korang sume da busy kan ???
yela msng2 sbok nan kerja kn ....
aq je la menangok tgu korang kan2 ....

wey ,,
amek la cti pnjg ...
kite wat reunion kite ...
rindu la nak wat kerja gile n amek2 pic ngan korang ..
bile kite nak men gado2 lagi ???

hope frens kekal smpai mati k .....
sayang korang ketat2 .. ><




















♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Aien ! Like Kalau Suka ! ♥

Tuesday, 15 November 2011

maafkan saya :(


saya nak minta maaf sgt2 kat awak if sye pernah terlukakan hati awak ..
saya tau saya bukan perempuan idaman awak ,, saya x dpt tunaikan impian awak ..
sye nak ucapkan ribuan terima kasih sbb slame nie awak sudi jadi admire sye ..
walaupun awak letak permata sekali pon dihadapan sye ,, sye tetap x boleh trima awk ...
hati dan perasaan x bole paksa kan awk ??
maybe mse nie ,, bukan jodoh sye nan awk ..
insyaallah ble satu hari nti hati sya terbuka untuk awk ,, saya akn terima awk dgn seadanya k ...
awak jgn lah terlalu mengharapkan saya sgt ea ...
tapi saya x nak awak anggap saya da x nak kwn nan awak ..
saya still nak frenss nan awk ..
x slhkn if awk nak berkongsi cerita nan sye ?? sye sedia mendengar ...
sye sentiasa doakan kebahagian awak ...






♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Aien ! Like Kalau Suka ! ♥

Tuesday, 8 November 2011

8 cara atasi patah hati

hye2 ,, askm ,, selamat sejahtera ..

baca tajuk diatas ..
opss ! apa tu ??
bermacam2 alasan boleh menjadi sebab patah hati..
antaranya curang atau putus cinta semata-mata sebab bosan ..

buat spe2 je yg bru patah hati ,, cuba semak beberapa tip berikut yang mungkin boleh menjadi inspirasi bagi kamu agar tidak terus bersedih kerana ditinggalkan kekasih ...

  • percaya pada takdir
    pujuk diri dgn mgatakan bhawa si dia bukan yg terbaik untuk korang . yakinlah bahawa tuhan memiliki rencana indah yg lain buat kita ..

  • lupakan
    saat dia memutuskan untuk meninggalkan kamu walau atas alasan apapun.. kamu harus terus mengajar diri untuk melupakannya..

  • ambil hikmahnya
    jadikan pengalaman ini sebagai satu pengalaman yg berharga buat kamu .. pasikan ketika kamu memulakan perhubungan yg baru ,, hal2 seperti ini tidak berulang ..

  • be nice
    terus berbuat baik ketika berhubungan dengan siapa pun .tingkatkan harga diri dan teluslah dalam perhubungan.

  • jangan bersendirian
    anorg baru putus cinta suka berfikir dan melakukan hal yg aneh,lbh2 lagi sewaktu keseorangan .. jadi , ELAKKAN .

  • bersedia untuk orang baru
    jgn mengurung diri dari pergaulan dgn dunia luar.. yakinkan diri untuk kembali menjalin hubungan dengan sahabat dan rakan2 yg lain .

  • serlahkan potensi diri
    WAKE UP ! jgn biarkan diri terperangkap dlm lara begitu lama .. cari semula potensi diri sehingga ia boleh dinilai oleh org lain .

  • berdoa dan tawakal
    serahkan segalanya pada kekuasaan tuhan . kamu bakal menemui kedamaian saat kamu mengadu dan merelakan segalanya pada-nya ..




♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Aien ! Like Kalau Suka ! ♥

with luvly sis


assalamualaikum semua ,,, selamat sejahtera ...
da lame x update blog ...
miss sgt2 ...

hari ni i just nak ckp yg i ada kakak .. haha
i syg sgt kat die.
>.die baik ...
> die cantik .. ^^
> die pandai
ye la korang ade kakak..
tapi korang jmpe die setiap hari ,, bukan ??
tapi kiteorang x ..
die duduk jauh .....
susah sgt nak jmpe ..
bile da jmpe ..
ape lagi ... gle2 la jadinye ..

smlm kiteorang  jln2 at jusco n bandar ,,
kiteorang tgok lmbu jgak ....
heee.
















ye la ,, daripada syg org lain ,, baik i syg kakak i ...
kan2 ..

to : anis umira
03/04/92

♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Aien ! Like Kalau Suka ! ♥