kalau awak suka blog ni , awak like la .. :)

Tuesday, 15 November 2011

maafkan saya :(


saya nak minta maaf sgt2 kat awak if sye pernah terlukakan hati awak ..
saya tau saya bukan perempuan idaman awak ,, saya x dpt tunaikan impian awak ..
sye nak ucapkan ribuan terima kasih sbb slame nie awak sudi jadi admire sye ..
walaupun awak letak permata sekali pon dihadapan sye ,, sye tetap x boleh trima awk ...
hati dan perasaan x bole paksa kan awk ??
maybe mse nie ,, bukan jodoh sye nan awk ..
insyaallah ble satu hari nti hati sya terbuka untuk awk ,, saya akn terima awk dgn seadanya k ...
awak jgn lah terlalu mengharapkan saya sgt ea ...
tapi saya x nak awak anggap saya da x nak kwn nan awak ..
saya still nak frenss nan awk ..
x slhkn if awk nak berkongsi cerita nan sye ?? sye sedia mendengar ...
sye sentiasa doakan kebahagian awak ...






♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Aien ! Like Kalau Suka ! ♥

4 comments: