kalau awak suka blog ni , awak like la .. :)

Tuesday, 20 March 2012

jealous doesn't mean that i do not trust you , but i'm only afraid of losing you ♥


hye hye ,
hmm , sob sob T.T
orang kate cemburu tu tanda sayang ?? betol ker ??
k fine , memang betol pon kan kan ??
seriously , aien jealous tengok die dengan orang lain :(
rase cam nak melalak jer , mase tuh ...
kenape , kenape dan mengapakah ??
aishh :3 maybe aien sayang die lagi ..
arghhh !!! tolong lah ...
hari tu die kate " i love you and i want you back " ..
but , but , but , but ...
aien jual mahal ><
seriously , aien pon love you and i want you back too MR MA 
sejak you cakap macam tu kan , i da mule start sayang you blek :')
haa , acano nie ??
aien takot , aien start blek mengharap kat die ..
dalam mase yang same aien x nak kehilangan die jugak.. sbb aien rase , dielah yang terbaik untuk aien ..
hmmpphhh +.+ masalah , masalah ..
# I MISS U AND I NEED YOU IN MY LIFE BACK MR MABD  




♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Aien ! Like Kalau Suka ! ♥

10 comments:

  1. Salam,sape tu MR MA...
    Cer jelaskn!!!:)

    ReplyDelete
  2. sape eak MR.MA tu can u explain to me??

    ReplyDelete
    Replies
    1. kenape nak tau MR MA tu sape ??? klu i cakap pon bukan korang kenal pon kot .. die budak sek i .. kenape ???? ade masalahh ???

      Delete
  3. bdk sek u..nama die muhd aliff ea..

    ReplyDelete
  4. mR MA tu org yg bernama muhd aliff al fatah ke??

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang la muhd aliff tu MA kan ?? tapi die sek i ke ? setahu i tak .. tak penah nampak die pon kat sek i tu ?? orang lain k :) jangan salah faham ..

      Delete
  5. owh yke MR MA tu bkn muhd aliff al fatah...hahahah...ok..btw tengs kerana mmberithu MA tu bkn muhd aliff al fatah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. errr .. haha oke same same -.- spy makwe die ea ?? hahaha

      Delete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. hahahaaha....
    lbh krg la tu...
    hahahaah

    ReplyDelete