kalau awak suka blog ni , awak like la .. :)

Thursday, 19 July 2012

2 month with him ♥


19/07/2012 ???
hmm , kenape kenape ? haha
sebelum tuh , hye and assalamualaikum ^^v hello everybodyy ..
haa , sebenarnye tak de pape pon dengan tarikh tu ..
ehh , chop ade lah ..
anniversary kite dengan husband kite ;) hehe ..
alhamdulillah , 2 month already 
k thanks sekali lagi dekat die , sebab die berani curi hati kite yang first2 dulu dh terkunci sebab si PB tuhhh :') .
ape2 pon , tak nak happy sangat , sebab takot harapan yang nie hancur berkecai macam dulu >< 

nak tengok tak yang mane satu sebenarnye  yang kite sayang sangat tuh ?? x payah lahh , die x hensem macam pakwe korang ponn :p tapi hati die hensem tau ;) hew hew .. nah amek la , tengok puas2 .. jangan download k ^^ . byeee



mase first time date , thats why blur2 sket >< hehe




 

♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Aien ! Like Kalau Suka ! ♥

No comments:

Post a Comment