kalau awak suka blog ni , awak like la .. :)

Saturday, 21 July 2012

selamat berpuasa :)


hye hye hye . assalamualaikumwarahmatullahiwabarakatuhh :)
hehe , salam ramadhan semua ...
soo , acano first day ramadhan korang ?? ada baik ?
haha

hope kite same2 jangan tinggalkan puasa dan solat terawih kali nie kann ..
and lagi satu , jangan korang dah beriya wish kat semua org 'selamat berpuasa' tapi korang yg x puase , bukan sebab ape , cuma x bangun sahur .. haa , yang tu trok , x mao k :)

puase nie bukan menghalang kite daripada makn dan minum jer , tapi halang kite dari mengawal nafsu2 semua nie .. 
syaitan kan dah kene ikat , soo kalau ade yang buat jahat jugak tuhh . maknenye korang lah yg setan kat situ :3 hehehe ..
tengok macam aien , sepanjang bulan puase nie tak boleh jumpa abe mok kite , x boleh text die , boleh pon malam dlm pukul 10 sampai 11 >< kesian kan kitee :'/ semua ape yang kite buat , semua kene puase .. hmm nak buat macam mane sabar je lahh :/

ape2 pon , sekali lagi aien nak ucapkan ♥ selamat menyambut bulan ramadhan al-mubarak dan selamat berpuasa semua ♥



♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Aien ! Like Kalau Suka ! ♥

No comments:

Post a Comment