kalau awak suka blog ni , awak like la .. :)

Thursday, 11 October 2012

percaya pada takdir :')


hye semua dan assalamulaikum .
wuuu ~ im not feeling well right now :') asyik demam jerr .
hmm , sadlife kann . hehe

yee , back to the topic ...
percaya tak pada takdir ??
hmm , hari sabtu yg lepas , makngah aien PN MAZNAH
dan jugak  kawan ayah ain iaitu ayah kepada nurul ain khadijah EN HJ NASURUDIN telah kembali ke rahmatullah :(
semoga rohnya dicucuri rahmat ~ ALFATIHAH ~

hmm , and one more thing ,
korang percaya tak , klu orang yang dah lama korang tak jumpa atau tak bertegur .
tibe2 datang balek ? and yang paling bestnye ialah die ckp kat korang yang die sayangkan korang and die nak jage korang sampai akhir hayat ....
mesti lah korang rasa macam fly in the sky kan ? haha .
cuma allah je tau , betapa gembira yang tak terkata kann ? lagi2 bile die ckp yang die dah berubah :') OHMYYYYY , betol ke semua nie ?
adakah mimpi ?
ataupunnn hanya mainan dunia --'
aien harap die betol2 dah berubah :') and ape yang die pernah buat dulu dekat aien semua tuh tak akan terjadi balek .
hmm , apa2 pon keputusan kita , tu lah yang terbaik bagi kita kann ?
dan apa yang baik dan buruk mesti allah dah tetapkan dan adilkan untuk semuanya :') hmm
apa yang kita mampu , cuma berdoa untuk kebahagiaan kita dan si dia :)



♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Aien ! Like Kalau Suka ! ♥

No comments:

Post a Comment