kalau awak suka blog ni , awak like la .. :)

Friday, 21 December 2012

saya sayang awak tapiiii :') hmm


hye assalamualaikum , i'm back againnn .
dan hari ni saya nak cerita pasal cerita sedihh 
huwaaaa , nangis la sikit . hmm

Tempoh perkenalan kita terlalu panjang hampir 10 tahun . Tapi , tempoh perhubungan kita terlalu singkat . Kan awak kan ? Kadangkadang , pada diri kita masingmasing , kita dah ckup kenal antara satu sama lain . Mana tidaknya , kita sering kali digelar PASANGAN BAHAGIA , SWEET LAH KONON . Itu secara zahir yang mereka perhatikan . Tapi , secara batinnya ? Hmmm . Hanya kita BERDUA tahu . Kan ? Awak perasan tak , saat kita indah bercinta .. Manisnyaa setiap baris ayat yang keluar dari mulut kita kannn ? Biasalah . Tengah sayang kan . Tapi , bila gaduh , ayatnyaa dikeluarkan tanpa sedar . Memang pedas . Malahan BERBISA . Bila terkena sengatan itu , hampir membunuh jiwa .


Awak , sekarang bukan niat saya untuk mengungkit segala bagai yang pernah terjadi dalam perhubungan kita . Tapi , message yang awak bagi tu untuk saya cukup menyakitkan hati . Tapi , terima kasih kerana akhirnya awak jujur dengan saya . Sepanjang perhubungan kita , maafkan saya sebab banyak menyusahkan awak . Bukan itu niat saya . Dalam message awak , awak ada tulis yang awak buat semua itu sebab sayang . Kalau awak sayang , kenapa mesti tinggalkan saya :'( ? Awak , saya nak sangat tanya kat awak ... Mampukah seseorang itu ukur atau tunjuk kasih sayangnya terhadap seseorang dengan menggunakan wang ringgit ? Jika ada , awak .. Sejujurnya , saya tidak pernah pandang wang ringgit serta harta benda awak . Awak , saya sayang awak , cintakan awak seikhlas hati saya . Saya sikit pun tak pandang wang ringgit awak serta harta awak . Kalaulah saya pandang wang ringgit atau harta benda , sejujurnya , dah lama saya tinggalkan awak . Tapi , saya masih sayang dan cintakan awak saampai sekarang .

21/12/2012
k that is bad date for mee ! yess for me !
dulu  afiq tinggalkan saya , fara tinggalkan saya , and now awak ponn biee ?
hmm , kenapa ??
lepas awak bagitau pasal tu semalam , saya terus tak tido .
pagi tu , hanya ditemani dengan air mata dan teddy yang awak bagi ,
saya peluk die kuat2 sebab saya tau , saya tak kan jumpa teddy tu lagi lepas nie :'(
saya tak tau kenapa , bila awak cakap suruh tinggalkan awak time tuu .
saya berat sangat nak lepaskan awakk .
hmm , maybe betol2 saya dahh sayang awakk .

awak kata awak sayang saya , tapi kenapa baru kene ujian dengan allah sikit awak dah give up ???
kenapa saya kuat ? awak tak ? awak tu lelaki --' sebenarnye ni lah masa untuk awak buktikan janji2 awak yang awak takkan tinggalkan saya , yang awak akan jaga sayaa sampai bila2 :')
hmm , ataupun tu semua janji palsu awak ? alasan awak supaya saya tak kecewa ?
awak memang dah ada permpuan lain ke ? tapi kenapa tak pernah nak jujur ? saya ada hak ! saya ada hak untuk tau semua nieee :'/ hmm, sesungguhnya allah je tau yang betapa seksanya saya rasa semua nie .

Saya tahu , saya pun pernah buat salah . Sering lukakan hati awak kannn . Sebab saya suka berkawan dengan lelaki . Sejujurnya , saya tetap sayangkan awak . :( Dahh lah awak . Saya mungkin bukan yang terbaik yang awak nak kann . Saya akan hilang dari hidup awak . :(
saya minta maaf kalau sebelom nie awak terasa hati dengan sikap saya . 
walaupun kadang2 awak pernah nampak saya text aloi , zul semua . tapi ape2pon awak TETAP dalam hati sayaa !
sya buat mcm tu semua ada sebab awak , bukan suka2 :'(

and one more thing , sebenarnye saya lain masa dekat tesco tu sebab saya nampak awak text dengan someonee :'/ k masa tu saya dah pasrah gilaa . siapa yang awak message ? kenapa tak bagi baca kalau tu semua kawan ? hmm , awak cakap saya nie lain ? awak tak sampai hati nak text and call saya sebab awak kecewa dengan sikap saya ? awak tau tak saya lain kenapa ? sebab apa ?! saya lain sebab sejak awak dah jarang text saya , call saya . dalam hati saya cuma ingat yang awak dah ada yang lain :'/ awak pernah tau kenapa saya pikir macam nie ? SEBAB SEBAB  SEBAB SAYA SAYANG AWAK !! SAYA TAK NAK KEHILANGAN AWAK ! KAN KITA DAH  PERNAH JANJII DULU :')

hmm , awakk , kalau tak keberatan rajin2 lah awak melawat saya k ?
walaupun kita hanya kawan , sebab family saya tak tau yang kite dah tak de pape .
saya tak sampai hati nak cerita dekat diorang , sebab saya tak nak diorang tak percaya awak lagi .
bila ibu tanye , selalu saya cakap awak kerja :')
awakk , sumpahhh !
saya berat sangat nak lepaskan awak

Awak , maafkan saya sekali lagi sebab banyak menyusahkan awak sepanjang tempoh perhubungan kita . Maafkan saya sebab saya awak terjebak dengan benda yang tak berfaedah . Maafkan saya sebab tak mampu jadi yang sempurna untuk awak . Kalau masih ada peluang untuk kita bersama lagi , saya janji saya takkan susahkan awak dahh , saya janji takkan sakitkan hati awakk :') so , Awak jangan risau lagi okayy . Tapi , kalau tiada lagi peluang , saya harap awak bahagia dengan life awak . Dan kalau awak jumpa pengganti saya di hati awak , terima dia . Sayangi dia . Jangan pernah berkasar . Jaga hati dia . Jangan risau , awak tetap dalam hati saya . Sampai bilabila . dan lepas nie henfon saya mulai sunyi :'/ tiada text dari awak . cuma mengharapkan dari maxis dan keluarga . tapi saya harap sangat2 yang awak selalu disamping saya walaupun hanya kawan . kalau awak free , text lah saya okayy ? saya tunggu :'/ hmmm



awak , untuk beberapa kalinya saya ulang lagi sekali yang SAYA SAYANG AWAK SANGAT2 ADI AMIRUL MAHADI :* YEE TERAMAT SAYANGG :'( . hmm , Ikhlas dari hati sayaaaaaaaaaaaaa . :(




♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Aien ! Like Kalau Suka ! ♥

No comments:

Post a Comment