kalau awak suka blog ni , awak like la .. :)

Thursday, 3 January 2013

new of 2013 !


heyyooo ! assalamualaikum ;)
eh eh , masih tak terlambat lagy kan nak cakap HAPPY NEW YEAR and WELCOME BACK TO SCHOOL xD haha
soryy wish lambat :/ sebab semenjak dua menjak nie buzy gilaa .
buzy dengan nak uruskan hal sek lahh , dgn urusan hospital lahh :'/ hmm

sekejap je dah 2013 kann :')
soo , azam baru ? apa diaa ?
hmm , ain sendiri pon tak tau azam baru apa dia , sebab memang belom ready nak tahun baru nie . hehe
tapi tapii tapii kann yang paling penting ! tahun baru nie , ain nak jadi anak yang solehah and nak study betol2 . SPM woii tahun nie ! 
kisah dulu ? mari kita lupakan beramai2 :') haha
chopppp ! tapi kalau ain lah kann , tak boleh lupakan sebenarnya :'/ tak tau kenapa .
masih teringat kenangan dulu2 dengan dia , gelak tawa dengan die :'( hm hmm
allah je lah tau , betapa seksanya nak menahan perasaan rindu nie .

ain dah try lupakan ady tapi kann , makin ain nak berjaya lupakan . makin tu lahh semua orang sebok tanya pasal ady lahh , apa lahh --' lepastu , pergy mane2 je semua nya ada kaitan dengan awak ady :'/ nie yang buat makin rindu gila lahhhh :') berrr , memang menguji kesabaran betol .

ntah2 ain terseksa dekat sini , dia tengah happy kat sana and dah lupakan ain :'/ hmm nie yang rasa macam sad life gilaaa ! tapi , apa2 ponn . ain kene kuat ! kalau tak kuat macam mane nak teruskan hidup kan ? lagy2 calon SPM kan tahun niee -___- hmm, memang tambah stress lah agaknyee .

 




♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Aien ! Like Kalau Suka ! ♥

No comments:

Post a Comment