kalau awak suka blog ni , awak like la .. :)

Tuesday, 29 January 2013

MOVE ON or NO :')

hello ! assalamualaikum ;)

hmm , Move ON ?
 sebuah ungkapan yang boleh sering kita ungkapkan kepada diri kita sendiri untuk berdiri , melangkah dan untuk terima kenyataan . 
Terutama apabila kisah cinta yang berakhir dengan "Sad Ending"

Kadang2 yang buat kita nak susah move on ialah :

1. Kita selalu stalk die kann ? tak kira lah die dah berpunya atau tak , kite tetap degil ! sedangkan kite tau yang kalau kite stalk je mesti kadang2 buat diri kite sendiri sakit hati :'/
2. then , Teringat time kite keluar same2 dengan dia .
3. tempat2 yang selalu kite spend time bersama si dia  :3
  3. Dan mungkin jugak kadang2 kite dengar lagu nie je , teringat die . lagu tu je ade kaitan dengan die jugak . hmm teramat susah kann ?
 4. lastly , yang paling perempuan susah nak Move on ialahh kite selalu baca text lama2 dengan die kann ? tu lagi lahh buat , macam nak hmmm bunuh diri jee -.-

TAPI TAPI TAPIIIII !
please remember ladies ladies ;)
  cinta akan datang dengan cepat atau lambat je dan kita selalu menunggu seseorang yang tidak pasti akan jadi hak milik kita tapi kita tetap menunggu sehingga hatinya terbuka tak pun kita boleh 'move on' tapi bagi sesetengah orang perkataan 'move on' terlalu sukar , yee teramat sukar .

Awak awak sekalian :')
 tapi adakah kita sanggup nak tinggalkan seseorang yang kita lebih sayang ?
 ataupun kita lebih sanggup menunggu orang itu sedangkan orang itu banyak menyakitkan hati kita ?? 
Hmm , kecuali  kita akan pergi sekiranya cinta kita tidak pernah dihargai mcm bas.. 

Yupppp ! Cinta ini memang ibarat menunggu bas , tapi kita mesti menunggu seseorang dengan penuh kesabaran kann ? takkan nak tergopoh-gopoh ? nanti menyesal tak sudah macam mana ? cuba fikir-fikir kann :')




♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Aien ! Like Kalau Suka ! ♥

No comments:

Post a Comment