kalau awak suka blog ni , awak like la .. :)

Thursday, 15 December 2011

ayah ,, happy belated bufday !!!


hye semua ,, askm ..
hari ni 15/12 kan ???

epy bufday to you ,
epy bufday to you ,
epy bufday to ayah ,,
epy bufday to you ...

hah ??
lagu bufday ?? wahh ..
 ari nie bufday ayah kite la ..
" selamat hari jadi ayah "
alhamdulillah lah kan yg aien masih ade ayah yg caring tntng aien ...
ayah ,, adek syg sgt2 kat ayh .. ^_^
sory buat mse skrg , adeQ x de pape yg nak bagi .. 
insyaallah nti 22 hb adeQ akn bagi adiah kat ayh dgn kputusan PMR adeQ yg cemerlang k ..
tapi adeQ x bole jnji ,, klu ade rezeki adeQ dpt lah 8A's yg ayah minta 2 ...
tapi adeQ hope sgt2 ,, doa ayh & ibu tu termakbul kan ..



inilah ayah kite ..
mr saidon bin hamzah ..

adeQ syg ayah ....




adeQ , ibu & along sentiasa doakan ayah ,
smoga ayh pnjg umo & dmurahkan rzeki ..
terima kasih sbb slama nie ayah berjaya didik adeQ ..
terima kasih juga selama nie , ayah sbr dan x penah penat nak lyn karenah kiteorang yg terlalu degil nie ...






♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Aien ! Like Kalau Suka ! ♥

No comments:

Post a Comment