kalau awak suka blog ni , awak like la .. :)

Friday, 9 December 2011

kasih sayang keluarga..


hye2 ,, askm .. hari nie aien nak jadi ustazah sket boleh ??
nak bagi nasihat kat readers2 aien nie ha .. cbe lah sayangi family anda ok .. hee ^^
selamat membaca ..

sukarkah untuk kamu ungkapkan kata " saya sayang kamu semua " , pada keluarga ? 
kamu mesti merasa agak aneh kerana sudah pasti kamu semua rasa sayang kepada keluarga dan kenapa kata itu perlu diucapkan ??
sekali sekala ucapkanlah kata itu kepada keluarga kamu , mesti akan rasa lebih bahagia ..

cube korang try ..:
 makan bersama keluarga setiap hari ..
hujung minggu lakukan aktiviti riadah bersama-sama .
telefon , menghantar email dan sebagainya untuk bertanya khabar jika berjauhan ..
bergurau senda dan sentiasa mengambil berat antara satu sama lain.

sekarang dunia dah up to date kn .. klu kite x de kedit  mustahil la klu kite boleh berhubung dgn diorang melalui facebook @ skype @ twitter ..
jgn lah terlalu ego&hipokrit sgt ..
family korang jugak kan .. yg bagi korang mkn sblom nie ?
family korang jugak kan yg menjaga korang sblom nie ?

sayangilah diorang sebelom diorang meninggalkan kite buat selama2 nya ..

jadi renung2kan lah ok .. :)








♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Aien ! Like Kalau Suka ! ♥

No comments:

Post a Comment