kalau awak suka blog ni , awak like la .. :)

Wednesday, 21 December 2011

kene marah lagi .. T.T



hye semua ..
askm ..
hari nie ade org mara aien ...
iaitu cousin paling rapat dgn aien ...
sbb ape aien kne mara ??
sbb hal kecil je la ..
sbb ..
sbb ..
sbb ..
sbb ..
hmmm ..
sbb 
die da ade pengganti ...
yg aien nie ????
hmpphhhhh ..

nie hah perbualan aien nan die .. :(

F : 2 lah aien org ade dpan mata , x nak ...
A : bkan x nak ,, cma ati aq blom terbuka untuk sape2 lagi la ..
F : lahhh ,, knpe plk dgn kw nie ?? sewel ker ..
A : sampai ati kw kan ,, ckp aq cam 2 ..
     ntahla ,, maybe sbb aq  syg si _____ lagi kot ..
F : kw syg die mcm mne pon ,, die da ade org lain..
     hah !! yg kw dlu , lpskan die 2 knpe bodoh !!
A : 2 ade sbb la ..
F : kw wat lawak ea ,, sbb la sgt !! 
A : kw x fhm ape perasaan  aQ la ...... kw sndiri tau kan ,
     yg aq x suke org lain sakit ati sbb aq ..
     x pe lah , aq hope diorang bahagia ,, so aq pn happy gak la .. 
F : hah !! pandai pulak kw menjawab !! happy la konon !!
     kw nie kan !! die da ade pengganti ,, da la .. kumbang bkn seekor aien ..
A ; mmg la bkn seekor ,, tapi ..........
F : cukup la aien , aq pnt ckp nan kw nie !! kw nie kepala batu tau x .. ape aq ckp bkn nak dgr .. buang masa aq jer .. kw dgr sni baik2 ea aien "aq da knl kw dari kecik lagi , ape2 mslah kte selalu slesai sme2 , tp mne sume 2 .. aq pnt tgok kw mlm2 nges sbb org lain , aq da x tau nak betulkan keadaan mcm mne .. biarlah die ,, kw bina life bru kw aien .. yer , aq fhm masalah kw .. tpi tolonglah AIEN .. aq nak kw happy mcm dlu .. mne senyuman gula kw 2 .!!. "  


da x tau nak cakap ape lagi ..
pnt ... fhm2 la sndiri ..
x pe la... please aien come on aien !!!




♥ Terima Kasih Kerana Sudi Membaca Entry Aien ! Like Kalau Suka ! ♥

No comments:

Post a Comment